Vil du teste legetøj?

in Nye produkter/Produkter der testes

Græshoppe legetøjCa. 6-10 gange årligt udvælger vi nogle produkter, som vi gerne vil have vores kunders synspunkter på. Vi trækker lod blandt de interesserede, som så får tilsendt et stykke gratis legetøj.

Vil du prøve en græshoppe?
Vi har fået et større lager hjem af den sjove græshoppe, som vi har mulighed for at sælge til en super pris og nu søger vi 2 testere, som gerne vil afprøve den på kryds og tværs og fortælle alle os andre om hvordan det gik. Meld dig som tester senest d. 19/6 kl. 12!

Græshoppe legetøjGræshoppens sjove form og livlige farver fanger straks opmærksomheden hos de yngste børn. Og når de stiger op på den bliver legen endnu sjovere. Den er let at ride på på, da barnet bevæger sig fremad ved hjælp af op- og nedadgående bevægelser. Næsten som at sidde på en rigtig græshoppe.

Det er en sjov og udviklende leg, som understøtter både balance- og koordinationsevnen hos barnet. Produktet er af høj kvalitet og lavet af ufarlige materialer, uden skarpe hjørner og med bløde gummi hjul så mærker og ridser på gulv undgås.

Græshoppen er til 3-6 årige, max vægt 13-27 kg.

Vil du teste?
Vær opmærksom på at vi beder den heldige legetøjstester om indenfor 2 uger at sende os:
·        En anmeldelse af legetøjet, hvordan det har været at lege med og hvad barnet synes om det samt en vurdering fra 1-5 stjerner (5 er det bedste)
·        Nogle billeder af legetøjet i brug
·        En god video på ca. 2-3 minutter af legetøjet i brug

Vi foretrækker at tilmelding foregår via Facebook. Her går du ind på vores Facebook side og skriver, at du melder dig som tester, samt hvor gammelt dit barn/børn er og hvorfor de skal teste det.

Gå til Legeakademiet Facebook her >

Er du ikke på Facebook, så sender du en mail til jane@legeakademiet.dk
Du kan tilmelde dig frem til fredag d. 22/6-12 kl. 12. Vinderne trækkes herefter og får direkte besked. Vi har brug for 2 testere.
OBS – Dine chancer forøges ikke, ved at du tilmelder både via mail og Facebook – brug kun den ene “kanal” (helst Facebook)

1 Kommentarer

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra Nye produkter

Gå til Til toppen