Top 10 legetøj til ferien

in Sommerferieskole/Top 10

Legetøj ferie rejse turen kufferten bagageMOOAAAARRR hvornår er vi der……..

Så er det sol og højsommer! Eller selvom vi godt kunne ønske os noget mere sol, så er det ihvertfald sommerferie og så skal vi jo gerne på ferie, uanset om det bliver hjemme i Danmark eller i udlandet; hvadenten I skal flyve, køre i bil, med tog, skib, cykel eller på vandretur, i sommerhus, båd, hotel eller på camping – så skal der jo noget legetøj med, og det skal helst ikke fylde så meget samtidig med at det giver børnene timevis af underholdning… og det gør jo heller ikke noget, hvis det samtidig er stimulerende for hjernen og kan lære børnene om noget nyt og nyttigt på en sjov måde 😎

Her er vores top 10 over det bedste legetøj til ferien, men hvis det ikke skulle være nok så kan du finde meget mere rejsevenligt legetøj her >>>

spørgsmål legetøj ferieQuizzer

Børn elsker quizzer, og det er en fantastisk måde at få samlet hele familien og få testet grænserne for sin viden.

Med quizzer lærer man på en både underholdende og udfordrende måde, og børnene får samtidig udbygget deres begrebsverden gennem quiz og leg.

Opgaverne er medvirkende til at udvikle børnenes sproglige opmærksomhed, talbevidsthed og paratviden på en sjov og spændende måde inden for emner som kroppen og sanserne, mad og drikke, arbejde, transport og trafik, naturen, familien, bogstaver og ord, tal og tid og om Danmark.

Se vores udvalg af quizzer for både små og store børn.


Math Whiz matematik professor computer regnemaskineTil den lille professor

Lær masser af matematik på den sjove måde! Math Whiz bruges ligesom et videospil og stiller børnene opgaver i at lægge sammen, trække fra hinanden, gange og dividere og den fungerer også som lommeregner. Der er 8 niveauer i hver type regneart, og man kan selv vælge om der skal være lyd på eller ej.

Slidstærk lille matematik opgavestiller i rejsestørrelse.

<br/>

Mandalas malebøger

Mandalas malebøger regne tælle alfabetMandalas er en helt ny måde at tænke malebog på fyldt med motiver som bliver de mest farvestrålende kunstværker, når de er farvelagt.

I Frankrig har man gennem neuropædagogisk forskning påvist, at farvelægning af Mandalas skaber afslapning og koncentration på linie med det, man kan opnå med f.eks. åndedrætsøvelser eller meditative afspændings-øvelser.

Der er også Mandalas malebøger med bogstavleg som hjælper dit barn med at lære alfabetet og tallege som hjælper til at lære at regne.

Med Mandalas kan du nemt få timerne til at gå hurtigt. Det er kunst, underholdning og indlæring som går op i en højere enhed.


Alias sprogspil ordspil rejsestørrelse Sprogspil

Alias ordforklaringsspil er et underholdende og sprog-stimulerende spil, der udfordrer brugen af sproget. Her i en rejseudgave, så timerne på bagsædet, i flyet, toget eller bussen kan blive lidt kortere.

Her får du virkelig testet dit ordforråd! Ved hjælp af synonymer og antydninger m.m. skal man forklare ord, så holdkammeraten kan gætte så mange ord som muligt. Man skal forklare og gætte så mange ord son muligt inden sandet i timeglasset løber ud.

Ordene i Alias er for det meste velkendte ord, men de er ikke altid så lette at forklare, så derfor træner spillet evnen til at tænke hurtigt og udtrykke sig enkelt og tydeligt.


Ubongo spil legUbongo

Yep, Ubongo skal da med på ferien. Spillet handler i al sin enkelhed om at paniktænke under tidspres og hurtigst muligt fifle brikker på plads. Det er  familiespillet Ubongo i en nøddeskal.

Ubongo er topscorer i en række test og har fået fine anmeldelser i bl.a. Politiken. Det gælder om at være hurtig, det er helt vildt fængslende og frem for alt så er det enkelt at forstå.

Hurtigt – fordi alle spillere samtidig konkurrerer om først at få placeret deres “tetris” brikker på deres egen spilleplade.

Fængslende – fordi spillet er så fascinerende, at du bare må spille en runde mere.

Enkelt – fordi hovedindholdet i Ubongo-reglerne kan sammenfattes i nogle få sætninger.


opgavekort rejse ferie kort spil regning matematikOpgavekort

Opgavekort er rigtig fine at have med på ferien, hvis du har børn som snart skal starte i børnehaveklasse. Spillet fortæller barnet om tallene fra 1 – 10 både ved hjælp af tal, genstande der skal tælles, fingre, romertal, klokkeslet og bogstaver. Ulige og lige tal er i hver sin farve og der er kort der fortæller barnet om 10 tabellen og en række simple regnestykker, som man kan lege med barnet, samtidig med at barnet lærer.


Aktivitetsringe legetøj ferie gummi ringeAktivitetsringe

Ja,  gummi ringe skal da med på ferien! Giv dem til dit barn og de bliver lynhurtigt en del af en leg eller selve legen.

Find en pind og se om du kan få alle ringene på den. Læg ringene på gulvet og spring fra ring til ring, uden at måtte ramme gulvet omkring. Sving dem på armene, måske 3 på begge arme. Læg dem på hovedet i en stabel og balancér med dem fra A til B.

Der er masser af idéer til hvordan man kan lege med sådan nogle simple farverige gummiringe, men giv dem til et barn, og så vil der helt sikkert bliver opfundet nye lege!


gribedyr slange baby legetøj ferieGribedyr

Til de helt små som måske skal på ferie for allerførste gang er det en god ting at have et gribedyr med i håndbagagen.

Sådan en størrelse kan vendes på alle leder og kanter og den har nogle skønne farver på sig, som kan tåle at komme i munden.

Gribedyr stimulerer også barnets finmotorik.


kuffertspil memory sorteper rejse spilKuffertspil

Kuffertspil er lige til kufferten og er også en fin måde at give barnet sin egen bagage at bære på.

Du er både puslespil, tællespil, regnespil, sorteper og andre spil som er samlet i en lille kuffert hvor det hele nemt kan opbevares, også når I ikke er på farten.

Skal rejsespillet være mindre end en kuffert, så kan du også få mange forskellige dåsespil i rejsestørrelse.


stabledyr legetøj tålmodighed motorikStabledyr

Hvem kan få flest dyr ovenpå hinanden uden at de vælter? Forsigtigt skal man sætte det antal dyr på, som terningens øjne viser.
Spillet udfordrer finmotorik, hånd/øje koordination og evnen til at tænke 3 dimensionelt. Der kræves også tålmodighed og koncentration!
Spillet er også underholdende for de lidt ældre deltager i alderen  4-99 år.

Stabledyrene kan ikke bare bruges til at stable med – der er en hel zoologisk have at lege med og til at lade fantasien få frit spil!


Hvis du vil se mere legetøj til ferien, så kan du finde rejsevenligt legetøj her >>>


Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra Sommerferieskole

Gå til Til toppen