Top 10 dukkehuse

in Indendørs

gigantisk kæmpe stort dukkehus pigeDukkehuse er super legetøj, som kan få øjnene til at stråle hos enhver lille pige – og dreng. Et dukkehus er et perfekt udgangspunkt for rollespil, som er en vigtig del af børns udvikling, og der er rig mulighed for timevis af leg med uendelig varierede lege, som barnet selv er med til at opfinde undervejs – det sætter gang i de kreative processer.

Når børn leger rollelege med dukker og dukkehuse, omsætter børnene alle de situationer de ser i virkeligheden og inddrager dem i rollelegen, hvor der så arbejdes videre med de hverdagssituationer og problemstillinger, som barnet har brug for at bearbejde og fordøje. Derfor hjælper rolleleg børnene til at være bedre udrustet til at håndtere forskellige situationer senere hen.

Dukkehuse fås i meget varierende kvalitet og der er også stor forskel på den kreativitet, der er lagt i at udvikle dukkehusene. Her har vi udvalgt nogle flotte dukkehuse til både drenge og piger. Det er dukkehuse i god kvalitet og med mange spændende detaljer og tilbehør, og der er bl.a. både et shoppingcenter, en rumraket og et øko dukkehus imellem.

<br>

prinsesse dukkehus designer kidkraftPrinsesse dukkehus

Her er enhver lille piges prinsessedrøm af et dukkehus med masser af flotte detaljer. Se bare den flotte spiraltrappe som fører op til soveværelset, der har egen balkon. 13 forskellige møbler følger med huset, som også har egen elevator. Er din datter en ægte lille prinsesse, så vil hun elske dette fine lyserøde og lilla dukkehus.

<br>

Dukkehus – byhus i 3 etagerdukkehus træ byhus

Flot dukkehus til piger, som giver mulighed for at lege og udforske en helt ny verden. Her får din datter rigtig mulighed for at lege indendørsarkitekt med 12 forskellige værelser i 3 etager og huset kan ommøbleres igen og igen. Dukkehuset kan foldes op og i – se videoen.

<br>

shoppingcenter dukkehus barbieShoppingcenter dukkehus

Super spændende og anderledes dukkehus, hvor man kan få udlevet sine inderste pige drømme. Shoppingcenteret indeholder tøjbutik, prøverum med forhæng i tekstil, frisør, legetøjsbutik, pizzaria, slikbutik samt en penge automat så man kan håndtere alle de køb, der bliver gjort. Der er selvfølgelig også en rulletrappe og en elevator, der kører på ydersiden af bygningen. Dukkehuset passer til Barbie dukker .

<br>

stort dukkehus 360Gigantisk stort dukkehus

Her er der endelig et dukkehus, som der kan leges med hele vejen rundt! Det betyder at flere børn kan lege rundt om dukkehuset samtidig uden at genere hinanden. Dukkehuset kan monteres på medfølgende hjul, så det er til at rykke rundt med. Der følger masser af tilbehør med – nemlig 50 indretnings artikler til de ialt 10 værelser.

<br>

dukkehus drenge hverdagens helteHverdagens helte – dukkehus til drenge

Det er dejligt med nogle gode dukkehuse til drenge, og dette dukkehus er perfekt til rollespil, hvor drengen kan lege både brandmand, politibetjent og helikopter pilot – hverdags helte, som rykker ud  hver gang der kommer et nødopkald. Dukkehuset kan foldes ud til sjov leg og foldes sammen til en anden slags leg eller til opbevaring, uden at stjæle for meget plads.

<br>

rumraket dukkehus til drengeRumraket – dukkehus til drenge

Dette rumskib inspirerer til timers god leg – og fungerer som et dukkehus til drenge, da det er bygget op ligesom et dukkehus, men appellerer stærkt til drengeuniverset. Der er tilgang til alle rum fra alle sider, da der ikke er nogen ydervægge, og har aftagelige dele. Rumraketten er designet med tanke på kreativ rolleleg, hvor barnet kan få udfordret fantasien og kreativiteten. Rumskibet styrker barnets finmotorik samt hånd-øje koordination.

<br>

Ridderborg – dukkehus til drenge

dukkehus drenge ridderborg

Super flot dukkehus til drenge i form af en ridderborg, som kan deles i fire og bruges som hver sit mini fort eller samlet til en stor fæstning. Når ridderborgen er slået sammen fylder den heller ikke så meget i rummet, men slår man den ud kan op til fire drenge kan have hver sit tårn op udkæmpe diverse slag fra hver sin enhed. Der følger 4 riddere med,  samt en hængebro og en kanon.
<br>

Miljørigtigt dukkehus
øko økologisk miljøvenligt dukkehus solceller

Her er et rigtigt grønt dukkehus – med blåt tag – som kan give anledning til en god øko og miljø snak med dit barn. For dette dukkehus er både øko venligt og miljø rigtigt. med solceller på taget, cykel i gården og affaldssortering.

Det grønne dukkehus hjælper til forståelsen af:
Hvorfor vi skal køre på cykel når vi kan og ikke tage bilen.
Hvorfor vi skal have alternativ energi.
Hvorfor vi skal affalds sortere.

<br>

miljøvenligt dukkehusGrønt dukkehus

Lækkert miljøvenligt dukkehus i træ med flere etager i forskudte plan. Dukkehuset har solceller på taget, og fine møbler, som barnet kan møblere huset med, om og om igen.

Leg med dukkehuse styrker rollelegen, og stimulerer barnets fantasi og kreativitet.

Inkl. 4 møbelsæt.

<br>

Til ethvert dukkehus hører selvfølgelig også spændende dukkehus tilbehør af enhver art, såsom dukker, møbler til badeværelse, stue og soveværelse samt køkken udstyr.

<br>

1 Comment

  1. Hej Hej. Jeg har en forespørgsel på jeres gigantisk stort dukkehus. Hvad er prisen, har i dem overhovedet på lager?? Og str. Hvad er den??

    Hilsen Sabine Lunddorf

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*