Find balancen med AR

Sjov balanceleg for hele familien i påskeferien.

in Balance/Forår/Grovmotorik/Motorik/Påske

Udendørs lege giver en god påskeferie for børn.

Så er det igen den tid på året, hvor karsekyllinger, gækkebreve, malede æg (og dem af chokolade) træder ind i de danske hjem. For os voksne er fokus i påskedagene ofte på påskefrokosterne. Imens går børnene gladeligt på æggejagt og fylder sig med slikæg i forskellige udgaver.

Efter at have siddet over en god omgang dansk påskefrokost i et par timer, kan tanken om fysisk aktivitet måske godt virke lidt uoverskuelig. Men på dette tidspunkt er børnene ofte godt og grundigt klar til lidt aktivitet. Dyrker I ikke æggejagt – eller var den overstået for flere timer siden på grund af utålmodige børn, der ikke kunne vente? Så var det måske en idé at tænke helt ud af boksen. Forsøg jer med en ny fælles aktivitet, som hele familien kan være fælles om.

Balanceleg for børn og voksne: Slackline!

 

Slackline balancetræning!

Føl mavesuget – også i påskeferien.

Nej, det lyder måske ikke umiddelbart som den aktivitet, man har mest lyst til ovenpå en fuld mave. Men bare vent, for denne sjove balanceleg er ikke kun være sjov for børnene. Ganske som trampoliner har det med at vække det lille barn i mange af os, har balanceleg det med at gøre det samme. Give os fornemmelsen af, at det suuuuuuger i maven og kribler indeni.

Hvor mange har du mon ikke i dine yngre dage gået på line, enten på fortovskanten, på en grøftekant eller et tredje sted, og mærket følelsen af næsten at falde, inden du med hjælp af armene fik rettet op???

Så tag dine børn i hånden og gå en tur ned ad “barndommens gade” sammen med dem. Balanceleg er i øvrigt genial træning for både muskel-ledsansen og labyrintsansen.

Balancekunst i påskeferien.

Det eneste I skal bruge for at komme i gang er et Slackline Balancesæt og to træer. Balancesættet og mange andre former for balancelegetøj kan I købe her – træerne må I selv opspore, enten i haven eller måske i en nærliggende park? Det er lynhurtigt at komme i gang med balancekunsten… og I løbet af ingen tid, vil hele familien være så seje til at balancere, at I måske helt får lyst til at stikke af med cirkus?

Er du stadig ikke overbevist? Så tag et kig på videoen HER og se selv, hvor simpel og sjov balanceleg bliver med en Slackline!

Find det rigtige Slackline Balancesæt til jeres familie på vores shop ved at klikke her.

God Påske fra Legetanterne- og Onklerne

 

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*