Sara og geparderne – En helt særlig pige med en passion

in Højt begavet barn

Kender I det, når man nogen gange må stoppe op i hverdagen og tænke ” Det var alligevel utroligt, sikke et engagement…” ?

Vi blev for noget tid siden kontaktet af en pige der hedder Sara, hun er en klog og gæv pige på 9 år, med en helt særlig interesse, som hun bruger al sin tid på.Sara_2

Hendes helt store passion er geparder, en udrydnings truet dyreart, som hun studerer alt om, hun har sin egen hjemmeside og facebook, hvor hun selv skriver alle tekster til, og deler sin store viden. Samtidig samler hun ind til organisationen CCF (Cheetah concervation fund), der har flere projekter til bevarelse af de smukke dyrs naturlige levesteder.

Sara_1

I Danmark har vi Ree dyrepark, og de har som det eneste sted geparder, og de har netop fået unger. Her blev Sara inviteret som VIP gæst, og er som den første nogensinde blevet udnævnt til Junior ranger, hun har sågar fået opkaldt et af deres smukke dyr efter sig.

Sara_4

Men det er ikke kun i Danmark Sara gør sig bemærket med sin ihærdighed, også ved cheetah.org har hun gjort sig så bemærket, at de har skrevet om hende – læs mere her

Du kan læse meget mere om Sara og hendes store passion på www.saran.dk og Sara og geparderne – facebook

For at støtte Sara og geparderne, donerede vi følgende ting til hende, til en konkurrence med det formål at samle penge ind.

Sara_3

GP-307 Geopuzzle Animals (high res)

 

Et flot puslespil med alverdens dyr, se det her

 

de_smaa_dyrequizzer

 

Hygge med quizzer udbygger almen og special viden her sendte vi De små dyrequizzer

 

H-4478_2

Et skøn og skørt spil for hele familien i form af Stable dyr

 

 

Er dit barn også vild med dyr, så kan I finde meget mere her

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*