Leg, læring og videnskab med 4M!

in Miljølegetøj/S.T.E.A.M / S.T.E.M.

4m-32754m-32665Ja, det lyder måske lidt skørt, men en kartoffel kan rent faktisk bruges som batteri! Findes der noget bedre end at lære, imens man leger? I dag er læring bare meget andet end at sidde i skolen og lave lektier. Legen skal gøres meningsfuld og deraf kommer læringen. 4M har udviklet en lang række af videnskabelige, sjove og lærerige pakker med leg til de store børn – selv den voksne kan være med og lære sammen med sit barn.

Hvad er leg? – Leg er en aktivitet, der giver dit barn mulighed for at udvikle sig. Fantasien sætter ind, og barnet begynder at udforske og danne egne erfaringer. Hvad er læring så? – Læring er en proces, der fører til erfaringer, holdninger, færdigheder, kvalifikationer, meninger og udvikling, og er en vigtig del af det at vokse op. Læring er altså en lang række af færdigheder og derfor en vigtig del af det at vokse op. Der findes mange meninger og holdninger til, hvad læring er, men en ting er sikkert – alle er forskellige og lærer på forskellige måder. Så, hvorfor ikke gøre noget sjovt ud af læringen? Brug legen til at lære og gør det sammen med dit barn.

Fantasi, kreativitet, inspiration og sjov er de 4 hovedprincipper, der fødte 4M. Sjovt legetøj, hvor barnet selv kan eksperimentere med videnskaben, giver en bedre forståelse for videnskabens principper og teori. Det vil også resultere i en forbedring af barnets præsentation og præstation i klasseværelset.00-03266_product_highres_5

I de sjove videnskabelige pakker fra 4M finder du blandt andet en lang række af miljølegetøj. Barnet lærer her om miljøet, og hvordan man kan genbruge tomme sodavandsdåser, sodavandsflasker, papir og gamle kartoner. Du385a452c-b2f7-443f-85c4-5385d2acc35c finder blandt andet en lossepladsrobot som laver musik, en dåsebille som kan bevæge sig, et lav-selv-papirperlesæt til smykker, et kartoffelur og meget mere.

Derudover finder du hos 4M en masse byg-selv legetøj, som virkelig sætter gang i fantasien. Benyt ting fra hjemmet i eksperimentsættene ”Green science”, hvor du blandt andet kan lave en racer af gamle CD’er og en toiletrulle. I forsøgssættene fra ”KidzLabs” kan du igen genbruge ting fra hjemmet – Skab fx en tornado i en tom plastflaske og oplev dette fantastiske naturfænomen! Hav sjov med dit barn med disse sjove og spændende læringspakker. Du udfordrer ikke kun dit barn, men også dig selv. Kun fantasien sætter grænser for både legen og læringen.

Til alle sæt fra 4M finder du danske brugervejledninger! – Du kan finde vores brede sortiment fra 4M ved at klikke her.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*