Jeg og 50% andre er ligesom dig….

in Ann og Jane mener

Dette indlæg er skrevet, så vi kan linke til det, hver gang en mor undskylder at hun er sent på den…….

En ting der overrasker mig gang på gang er hvor ens vi er.

Er du også i sidste øjeblik med dine gaver, ligesom 50% af alle vores kunder?

Her gik jeg og troede at jeg gjorde tingene på min helt egen måde, for så at finde ud af at det er de samme diskussioner andre har med deres mænd, preteenagere og børn. Samme udfordring med at forklare en 3-årig hvad der er ok og ikke ok, samtidig med at han står med det ene ben på vej ud i løb på vejen, samme kløen sig i panden, når man skal til at forklare hende på 6 år, hvor hun var henne for 7 år siden og og og…..

Og så er det nøjagtig de samme udfordringer du har…..

Nå, men det må jo være fordi at vores mænd og børn opfører sig ens, men JEG er ihvertfald helt speciel.

Og dog….

Mange af de ting jeg gør, de ting jeg glemmer, de overspringshandlinger jeg foretager, er nøjagtig de samme som dine.

En af dem er altid at være for sent ude med køb af gaver…..

Du aner ikke hvor mange mails vi får fra mødre, der skriver at de jo egentlig har vidst i et helt år, at den lille purk blev 2 år, og alligevel er de sent ude, og om vi ikke nok vil sende pakken hurtigt, så vil han blive rigtig glad og undskyld med undskyld på mange gange – bukker og nejer sig ud af mailen.

Så nu fortæller jeg lige en gang for alle – Lad nu vær med at have dårlig samvittighed over at du er sent på den.

Det er 50% af alle vores kunder – Okay?

Det vigtigste er at du har fundet en super fed udviklende og stimulerende gave til ham.

Så skal vi nok sørge for at han har den imorgen, bare du lige skriver det i bemærkninger. Det er jo det vi lever af…….

At sende dine varer afsted i en flot pose, med et smil og i en fart.

Medsøsterlige cyberkrammer til dig og god fødselsdag.

Ann

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra Ann og Jane mener

Gå til Til toppen