Hjælp en coronaramt dansk webshop

in Om at handle på nettet/Om Verden

Vi hjælper alle, så godt vi kan i vores privatliv.
Køber ind for den ældre nabo, lufter hunde, henter pakker i pakkeshop OG holder afstand.
Samfundssind bliver det kaldt.

Legetanterne vil gerne forsøge at hjælpe, også når vi er på arbejde.
Der er nemlig rigtig mange kollegaer, der er ramt af Coronakrisen. Gode og dygtige e-handlere, som tilfældigvis sidder i en branche, hvor det hele er gået komplet i stå. Dem vil vi gerne forsøge at give lidt taletid og opmærksomhed, for vi skal alle hjælpe, hvor vi kan.

(Teaser: Hver af vores cases har oprettet et specielt tilbud til Legeakademiets venner)

Derfor sætter vi på denne side ekstra fokus på en række danske webshops, som vi tror kunne være relevante for Legeakademiets kunder.

Vi håber, at du vil kigge ind på deres shop og se, om de har noget, du leder efter.
Og hvis ikke, så kan du måske hjælpe os med at fortælle om dem i din omgangskreds.
Det er så tilfældigt, hvem krisen har ramt. Herunder ser du en masse dygtige e-handlere, der lige nu er i alvorlig knibe.

Case nr. #6 – Fucking Flink

Lars AP fra Fucking Flink fortæller sådan her om krisen

 

Fucking Flink arbejder for at vi danskere – nogle af verdens lykkeligste – også skal blive verdens flinkeste.

Køb "Århsome" bogen og få gratis fragt

Det eneste du skal gøre, når du bestiller bogen “Århsome” er at indtaste rabatkoden “Leg”
når du overfører 199 kr. til Mobilepay nummeret 2216 3258 så sparer du 60 kr. på fragten.

(Tilbuddet gælder til og med d. 30 maj 2020.)

 

Fucking flinks formål

I Fucking Flink sidder vi et team af dedikerede medarbejdere, der arbejder utrætteligt på at skrue op for flinkheden mellem os danskere. Det, der sker mellem os, har nemlig enorm betydning. Forskning viser, at den vigtigste faktor for at vi mennesker holder os raske, rørige og i live er … positiv kontakt med andre mennesker (på forsker-sprog er begrebet: “Social integration”).

Da karantænen ramte

Da Corona-karantænen ramte, blev alle Fucking Flinks aktiviteter lukket ned. Under coronaen skal vi jo netop ikke have kontakt med hinanden. Derfor blev det samarbejde, vi har i gang med Københavns Kommune om at skabe godt naboskab, lukket ned, ligesom alle andre virksomheder også måtte sætte os på standby. Alle vores foredrag blev også aflyst. Vi kæmper nu alt, hvad vi har lært, for at omstille os til at kunne tilbyde vores viden og ydelser online. Så altså, skal vi se positivt på tingene, lærer vi også nye ting af sådan en krise (-:

I Fucking Flink sidder vi et team af dedikerede medarbejdere, der arbejder utrætteligt på at skrue op for flinkheden mellem os danskere.

Hvad har vi gjort?

Lars AP – ham, der for 10 år siden startede bevægelsen Fucking Flink – har skrevet en ny bog. Den hedder ‘Århsome’. Med en udgivelsesdato d. 27. marts landede den på markedet smæk-midt i coronaen. Så den allerbedste støtte, du kan give Fucking Flink, er faktisk at købe den nye bog. Den er god. Og du bli’r både klogere og i brandgodt humør af at læse den.

Hvad handler bogen “Århsome” om?

Fucking Awesome bog

Ny bog fra skaberen af Fucking Flink til alle, der vil have et mere ÅRHSOME liv.

Verden er vild, historiens næve knytter sig – og hvordan dælen skal vi navigere, nu hvor alle tænkelige tektoniske plader synes at rykke sig under os? All you need is love, skrev Beatles. Naivt og optimistisk. Men de havde jo fat i noget. Når vi oplever kærlig kontakt fra andre mennesker, er det fantastisk. Det er situationer, som får os til at sige årh!

Århsome inviterer Lars AP dig ud at flyve i orbit om dit liv. Sammen finder I dine århs: situationer, hvor du har oplevet betydningsfuld kontakt med andre mennesker. Med dem som kompas får du styr på, hvem du er. Hvornår du sprudler. Og hvad du skal taste ind på din personlige GPS for at komme på rette vej.

Lars AP står bag bevægelsen og virksomheden FUCKING FLINK, som han stiftede i 2010 efter at have udgivet en bestseller af samme navn. FUCKING FLINK har en af de største og mest aktive Facebooksider i Danmark. Find siden her

Bogen koster 199 kr. Skal du ha’ den tilsendt, koster det 60 kr. i porto, altså 259 kr. i alt. Lars AP og Fucking Flink tilbyder Legeakademiets venner at få bogen tilsendt, hvor vi betaler portoen. Mobilepay derfor 199 kr. til 2216 3258 – og husk at skrive navn og adresse i beskeden samt rabatkode “Leg”. Så sender vi bogen Århsome til dig.

Og på dén måde har du hjulpet med at holde hånd under Fucking Flink.

For det vil vi sende livslang positiv karma til dig og dine børn. For hey: Det skal da også være en flink verden, de skal vokse op i, ikke?

Tilbuddet gælder til og med 30. maj 2020. (Husk at skriv “LEG” i beskeden)

Køb "Århsome" bogen og få gratis fragt

Det eneste du skal gøre, når du bestiller bogen “Århsome” er at indtaste rabatkoden “Leg”
når du overfører 199 kr. til Mobilepay nummeret 2216 3258 så sparer du 60 kr. på fragten.

(Tilbuddet gælder til og med d. 30 maj 2020.)

Case nr. #5 – Esmark.dk

Oliver fra Esmark.dk fortæller sådan her om krisen

Esmark udlejer danske sommerhuse med fokus på de tyske turister.

Da grænsen lukkede

Langt størstedelen af gæsterne i danske sommerhuse er tyskere.
Derfor har det medført et meget stort dyk i udlejningen af sommerhuse i Danmark, at man pga. situationen med corona har valgt at lukke grænsen til Tyskland. Det har ramt alle feriehusudlejere, og vi er hos Esmark ingen undtagelse.

Hvad har vi gjort?

Lukningen af grænsen til Tyskland har betydet, at vi må øge vores fokus på at leje sommerhuse ud til danske gæster, og der er lige nu mulighed for at leje sommerhuse på vestkysten til særdeles favorable priser.

Helt konkret kan man i disse uger hos Esmark leje sommerhuse ved Vesterhavet med både spabad og sauna til priser fra under 1.500 kroner for en uge.

 Sommerhuse med både spabad og sauna til priser fra under 1.500 kroner for en uge.

Helt konkret kan man i disse uger hos Esmark leje sommerhuse ved Vesterhavet med både spabad og sauna til priser fra under 1.500 kroner for en uge.

Vi tror på fremtiden

Selv om vi lige nu befinder os i en – sagt på vestjysk – træls periode, har vi hos Esmark en tro på, at tingene bliver normale igen.
Derfor har vi også fokus på, hvad der skal ske efter corona-krisen.
Det betyder blandt andet, at vi holder fast i vores planer om at opføre et nyt lokalkontor i det populære ferieområde Henne Strand, hvor vi forventer, at Esmark kommer til at vokse i de kommende år.

Book og få 1 gratis børnebillet til Blåvand Zoo

Indtast koden ”Legeakademiet” i kommentarfeltet når du opretter en booking
og få 1 gratis børnebillet til Blåvand Zoo. Tilbuddet gælder til og med d. 30 maj 2020.

Case nr. #4 – Roccamore.dk

Frederikke fra roccamore.dk fortæller sådan her om krisen

Roccamore er mit hjertebarn og en virksomhed i vækst. Jeg designer høje, smukke, hæle, med indbyggede såler, der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Testede på Hvidovre Hospital til at løfte 44% af trykket på dine fødder og håndlavede i Italien, samme sted som Valentino. Mine sko er den bedst kvalitet og sælges kun gennem min webside og mine to butikker. 

I corona tider er det hårdt. Vi har tabt 40-50% af omsætningen, men har stadig de samme udgifter. Vi er et lille team på 8 fuldtidsansatte, der kæmper for at holde os flydende. Vi har udgifter for 1 million kr. om måneden, de kan ikke reguleres noget særligt, og nogle dage sælger vi 3 par sko. Det er virkelig hårdt. 

Roccamore er, eller var, en virksomhed i kraftig vækst. Altså kan jeg, selv med nuværende nedgang, ikke fremvise et 40% omsætningstab ift. sidste år, da vi er vokset 300% siden april 2019. Jeg kan heller ikke søge medarbejder refusion, for jeg har brug for mine folk på arbejde. Vi har 8.000 par sko på lager, der pludselig sælger meget langsommere – jeg skal bruge dem til at få lageret solgt.  

Roccamore er bygget på autencitet og høj kvalitet. Jeg har ikke forhandlere fordi jeg vil kunne kontrollere kundens oplevelse og fordi jeg hader rabatter og udsalg. Mine sko koster det samme hele året. Jeg arbejder ikke med kollektioner, men fokuserer på at skabe smukke, klassiske sko, der holder længe. I krisetider gælder almindelige regler måske ikke så meget, så jeg tilbyder dig gerne en corona rabat på 20% på hele kollektionen – noget vi endnu aldrig har gjort tidligere. Koden legeakademiet gælder kun online på roccamore.com og gælder til og med 30 april 2020.

20% rabat på hele kollektionen til Legeakademiets venner

Brug koden ”legeakademiet” og få 20% rabat på hele kollektionen.
Tilbuddet gælder til og med d. 30 april 2020.

Case nr. #3 – Pokalforum.dk

Jakob fra Pokalforum.dk fortæller sådan her om krisen

Hos Pokalforum har vi i de senere år oplevet en stor fremgang og etableret os som en af landets førende leverandører af præmier. De senere år har specielt nethandel gjort os godt. Vi havde set frem til endnu en hektisk højsæson fra marts til juni. At en frygtelig sydom fra den ene dag til den anden ændrer ALT, er i dén grad også tilfældet hos Pokalforum. Vi forventer at miste ca. 80-90% af vores omsætning fra foreløbig marts til juni – en voldsom virkelighed at forholde sig til og en udfordring vi gerne havde været foruden.

Størstedelen af vore kunder er aktive børn, der i foråret havde set frem til at blive præmieret for deres deltagelse og præstationer indenfor løb, dans, badminton, svømning, håndbold, fodbold og en masse andre sportsgrene og aktiviteter. Dertil kommer de mange virksomheder som i stigende grad præmierer deres medarbejdere med awards og Oscar figurer m.v. som en del af dansk virksomhedskultur.

Lys i Mørket

Inspireret af vores normalvis mange glade kunder, finder vi også lys i mørket. Vi mærker en menneskelighed, en verden der forhåbentlig bliver et bedre sted for os alle, når vi kommer ud på den anden side. Også vores mangeårige kinesiske samarbejdspartner har på eget initiativ sammen med sin søster samlet 200 ansigtsmasker sammen og sendt til os, i håbet om de vil bringe nytte og glæde. Det varmer helt utroligt at opleve den næstekærlighed og den opmærksomhed der er på at hjælpe andre.

Kan vi mon bidrage med lidt glæde og smil til de mange børn og voksne der må finde andre måder at være sammen på og kæmper med hjemmeskole m.v. kunne vores ”Welldone” guldmedalje  måske være en mulighed? Alternativt et af vore ID-armbånd til børn – når vi igen må bevæge os ud i verden? Eller måske noget helt tredje?

Medalje til daglig-dagens succeser

Kan vi mon bidrage med lidt glæde og smil til de mange børn og voksne der må finde andre måder at være sammen på og kæmper med hjemmeskole m.v. kunne vores ”Welldone” guldmedalje  måske være en mulighed?

20% rabat til Legeakademiets venner

Brug koden ”legeakademiet” og få 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte produkter.
Tilbuddet gælder indtil 30. juni 2020. Vi producerer og leverer som normalt indenfor et par dage.

Case nr. #2 – Watery.dk

Daniel fra Watery.dk fortæller sådan her om krisen

Når ingen kan svømme i disse corona-tider, hverken i svømmehallen eller på rejser, så er vi som en af Danmarks største svømmeshops desværre meget udfordret. Vi har alt i svømmeudstyr og badetøj til både små og store – mere end 6.000 produkter vi SÅ gerne vil sende ud til folk, der får brug for det, når Corana-tiden er ovre. Det er mig, Daniel, og mine 3 fuldtidsmedarbejdere, der vil sende din pakke.

Svømmehallernes lukning ramte hårdt – og hurtigt

Vi havde i dagene op til Mettes lukning af Danmark Onsdag d. 11 Marts holdt os over 100 bestillinger om dagen, men nærmest fra time til time stod alt stille, så da jeg mødte ind Torsdag morgen kl. 09 havde vi indtil videre kun fået 2 ordrer – hele dagen endte på 17. Den virkelighed er desværre holdt stort set ved siden.

Men vi vil overleve!

Jeg var ret slukåret de første par dage, men med mere end 75.000 glade kunder siden jeg startede Watery op i 2016, så kunne jeg heller ikke bare give op uden kamp – hvis ikke for min egen skyld, så for vores mange kunder, der havde støttet mig og min forretning siden dag et. Så jeg sendte 2 gode medarbejdere hjem med løn, kontaktede leverandører for yderligere kredit, lavede en aftale med banken også har mine medarbejdere og jeg givet ekstra meget gas de sidste uger for at komme nogenlunde helskindet igennem og det tror vi på vi kan komme.

Dag-til-dag levering

Jeg havde forberedt mig til en højsæson, hvor folk skulle på ferie for at snorkle, og i svømmehallen for at plaske. Den er naturligvis udeblevet, så jeg har MASSER af lækre varer på lager, som mine medarbejdere og jeg vil elske og være taknemmelige for at måtte sende til dig. Alt fra svømmebriller til badetøj til svømmeveste.

Undgå sæbe i øjenene med svømmebriller

Svømmebrillen er selvfølgelig perfekt til strandturen eller en tur i svømmehallen, men den kan også sørge for, at barnet undgår sæbe eller vand i øjnenene 🙂 

10% rabat til Legeakademiets venner

Lav et køb hos Watery – så er du klar til sommerens plask og leg i svømmehallen eller på ferien.
Bruger du tilmed koden: “legeakademiet”, så giver jeg dig gerne 10% rabat på hele din bestilling
– tilbuddet gælder t.o.m 19. April 2020.

Case nr. #1 – Festtema.dk

Søren fra Festtema.dk fortæller sådan her om krisen

Festtema, Danmarks festligste butik, sælger kostumer, udklædning, pynt og dekoration til alle former for temafester og højtider. Siden 2005 har Festtema været online og vi har i dag mere end 20.000 festlige varer
på eget lager i Skovlunde og beskæftiger 10 fuldtidsansatte.

Festen blev aflyst

Festen blev dog i mere end én forstand aflyst, da statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af Coronasmitten.

Konfirmationer, barnedåb, bryllupper og alle de andre festlige arrangementer er udskudt. Gymnasiefester, firma arrangementer og større events er aflyst, så der er ikke meget tilbage at fejre.

Hvad har vi måtte gøre

Hos os i Festtema er omsætningen på to uger faldet med over 90%, og mange af vores ordrer er annulleret eller kommet retur.
Vi har sendt 70 % af medarbejderne hjem med løn, i forventning om kompensation fra statens lønpakke. De resterende medarbejdere arbejder videre, men til nedsat løn, da vi tror på der skal fest til i hverdagen, for at komme helt ovenpå igen.

Stort udvalg af varer og dag-til-dag forsendelse

Vores hylder og reoler bugner med fede varer, der er klar til forsendelse fra dag-til-dag.

Temafester

Gør din børnefødselsdag ekstra festlig og nem med vores store udvalg af festtemaer f.eks. Pokemon, Frost, Gurli gris og mange mange flere. 

Udklædning

Børn elsker at klæde sig ud og det gælder ikke kun til fastelavn og halloween. Vi har alt fra prinsesser til seje ninjaer 🙂

Gratis aktivitetsgave til Legeakademiets venner

Shop hos Festtema – det hjælper med at holde humøret oppe, både hos os og hos dig.
En levering fra Festtema giver altid anledning til smil og bruger du koden ”LEG20” når du bestiller,
så får du en gratis aktivitetsgave med i købet til en værdi af 129 kr.
*så længe lager haves! Tilbuddet gælder t.o.m. 30/4-2020

Vi håber, at vi har vakt din interesse for en af ovenstående webshops.
Du skal være mere end velkommen til at dele indlægget med dine venner eller familie.

Smil fra Legetanterne og -onklerne 🙂

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*