Badeleg i træ, Isbjørn i sejlbåd, Plantoys

Gå glad i bad med vandlegetøj fra Plantoys!

in Ann og Jane mener/Syn, hørelse, føle, lugte, smage

Badelegetøj i træ - PlantoysHverdagen har mange rutiner og bad er en af dem – nogle børn elsker et lunt bad, imens andre ikke er så glade for det. Gør badet til en leg med sjovt vandlegetøj og masser af bobler – det skal være lækkert og sjovt. I dag går rigtig mange forældre op i, at barnets legetøj er bæredygtigt, at tøjet er økologisk og at produkterne er kemifri. Heldigvis er det også gået op for mange producenter og man kan efterhånden finde mange kemikaliefrie produkter på markedet.

Badeleg i træ, Isbjørn i sejlbåd, PlantoysPlantoys er blandt dem der har forstået ordet ”bæredygtighed”. Her finder man ikke kun bæredygtigt trælegetøj, men også en bæredygtig produktion, hvor alt hvad de foretager sig er med bagtanken at passe på vores jord. Træet er lavet af gummitræ og limen er formaldehyd-fri, så du med sikkerhed kan give det til dit barn, uden at tænke over om det er skadeligt på nogen måde. Selv emballagen er miljøvenlig.

Plantoys er fx de eneste der kan lave bæredygtigt trælegetøj til vand, hvilket også viser hvor innovative de er! Væk med plastiklegetøjet og ind med Plantoys’ miljøvenlige vandlegetøj.  Træet er farvet med organiske farvestoffer og er gennemfarvet, hvilket vil sige at farven ikke kun ligger på ydersiden af legetøjet, men er gennemgående hele vejen igennem. Derudover tåler det opvaskemaskine, så det er nemt at rengøre og kan holde til mange timers leg! Det er smukt, sjovt, farverigt og bæredygtigt. Kunne man ønske sig mere som barn og forældre? Badelegetøj i træ, Aktivitetsbåd, Plantoys

Små sejlbåde, pirater, fiskenet og ubåde er med til at gøre badet sjovt og indbydende for dit barn. Udfordr barnets fantasi og finmotorik med vandlegetøj fra Plantoys, hvor miljø og leg er i fokus.

Se vores brede udvalg af vand- og andet legetøj fra Plantoys her.

Læs mere om Plantoys bæredygtige produktion her.

Smil fra Legetanterne…

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*