jule robotter til nissedrillerier

Få 24 gratis nissebreve og nissedrillerier

in Jul

Få 24 små, overskuelige nissedrillerier ganske gratis

Synes du også godt om det der med at have nisser i huset, som driller børnene med små løjer i december?

Har I et sted, hvor der måske allerede bor en nisse og laver nissedrillerier hvert år til jul?

Eller er det en tradition, du godt kunne tænke dig at starte hjemme hos jer?

I Legeakademiet elsker vi jul, og vi elsker at være sammen med familie og venner. Men vi ser også frem til at have mere tid til bare at være sammen. I dette indlæg handler det derfor ikke om at sætte gang i en hel masse aktiviteter, så I alligevel drøner rundt derhjemme og bruger al den dejlige tid, som december egentlig handler om at nyde sammen.

Nej, det handler om en meget nem måde at hygge ekstra meget om dit barn eller dine børn. Du kan nemlig få 24 ganske gratis nissebreve med 24 lige så gratis nissedrillerier kvit og frit i dette indlæg. Inklusiv en fin guide til, hvordan du kommer i gang med at søsætte ideen om, at der i år kommer to søde og frække nisser ved navn Nif og Naf hjem og bo hos jer.

Vi håber, at du i julen 2023 vil bruge mere tid på at smække benene op og hygge dig med børnene mere end nogensinde før 🎄 .

De hyggelige nissedrillerier og nissebreve er et genialt og generøst indslag fra Det Barnlige Univers, som er et iværksætterprojekt, der forsøger at gøre dagligdagen mere magisk og legende for alle familier på en nem og overskuelig måde. Vi bringer den gratis pdf i samarbejde med Det Barnlige Univers.

Hvis du gerne vil have en nissedør til at markere, hvor de små nisser Nif og Naf bor, kan du finde nogle forskellige sæt til nissedøre, julehuse og andet godt her.

god tid til nissedrillerier i 2020

Sådan bruger du de gratis nissedrillerier og nissebreve

At have en husnisse eller to behøver ikke være noget, der kræver ret meget af dig. I den pdf, du kan downloade nederst i dette indlæg, er der en guide til, hvordan du kommer i gang.
Du  kan starte sidst i november for at give børnene julelys i øjnene i god tid. Bare følg de enkle trin i guiden.

Alle 24 nissedrillerier er søde og nemme at gå til. Der kræves et par remedier, men det er altsammen ting, som familier har i skabe og skuffer. For at gøre det ekstra nemt, så er alle de ting, du skal bruge, skrevet i guiden forrest i pdf’en med nissedrillerier og nissebreve.

Print skemaet med drillerierne ud og gem dem et godt sted. Så kan du nemt finde et godt drilleri på de dage, hvor der skal være breve fra nissen.

Du printer også de 24 nissebreve ud, klipper dem ud, og så kan du lægge et brev der, hvor nisserne bor, hver morgen. Du kan naturligvis også vælge, at det bare skal være en gang imellem, at der skal være breve fra Nif og Naf.

Hvis du gerne vil gøre nissebrevene gamle at se på, kan du:

1: Krølle dem sammen og fold dem ud igen

2: Fugte dem med lidt kold kaffe, drysse med lidt instant kaffe, tvære det forsigtigt med et viskestykke eller klud

3: Tørre i ovnen et par minutter – hold øje.

Kan mit barn blive bange for nissedrillerier?

Nu tænker du måske, at det der med, at der er små nisser, der trisser rundt om natten, det er ikke noget for dit barn. For en del børn kan det faktisk være en skræmmende tanke, at der foregår noget, mens de sover, som de ikke kan se.

Søde nissedrillerier, der er lige til at gå til

Men – lige præcis søde nissedrillerier fra Nif og Naf, som endda er så søde at give børnene hilsner i nissebreve om morgenen, er måske en god måde at gøre dit barn tryg ved, at der ikke er nogen grund til at være bange. Det er en passende forstyrrelse, som du kan bruge pædagogisk til at forsøge at skubbe lidt til dit barns grænser ved at tage det helt i jeres eget tempo. Måske kan dit barn være med at sætte en lille nissedør op, lægge en clementin eller riskorn frem til nisserne eller tegne en tegning til dem? Måske er det dig, de starter med at drille og ikke barnet? Prøv jer lige så stille frem.

Nissebrevene og nissedrillerierne fra Det Barnlige Univers er så søde og charmerende, at det for de fleste børn vil være en rigtig hyggelig oplevelse at få Nif og Naf på besøg i julen 2023.

Her er din gratis pdf.

Mail-breve-Nif-og-Naf-2023

Du kan læse mere om, hvad der er det vigtigste at vide om nethandel i december 2023 ved at læse vores juleguides. Dem finder du her og her. Hvis du gerne vil have inspiration til julegaver, så klik på vores Gavefinder her.

Rigtig god december!

hund i julen 2020

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*