Ezy Roller – det nye sort indenfor motoriske køretøjer…..

in Grovmotorik/Udendørs
Den superfede nyhed - Ezyroller Kr. 859,-

Den er helt ny på det danske marked og den er helt anderledes end det, vi har set før.

Du kender måske det motoriske køretøj, der hedder Plasmacar eller Swingcar eller Twistbil. Den kommer barnet frem på, ved at dreje rattet fra side til side. Der er nemlig to hjul lodret af hinanden fortil, når barnet hiver rattet fra side til side, trækker det ene hjul fremad, som overtages af det andet hjul og så videre.

Nu er den nye Ezyroller kommet på lager helt fra New Zealand.

Det er i princippet, det samme som en Plasmacar, men fremdriften får barnet ved at sparke to fodtrin fra side til side. Ved at det er benene der er på arbejde, aktiveres en større del af kroppen, samtidig med at barnet kan få mere fart på, da afstanden mellem de hjul, der hiver køretøjet frem er større.

Plasmacar/Swingbil/Twistbil - kr. 499,-

Den er lidt mere gocart agtig end Plasmacar og henvender sig mere til de større børn med en sikker coolness.

Ezyroller kan bruges helt ned til 3 år og kan vokse med barnet op til ca. 14 år, da der leveres forlængerled til den, vi vil dig mene at barnet skal være omkring de 5 år.

Her er de ting, der følger med når du modtager Ezy Roller

Det er den nye generation af motoriske køretøjer, som er stille som en slange og hvis eneste type batterier er at du hælder rugbrød og grøntsager på dit barn, så han eller hun kan fyre noget energi af på den.

Ezyroller koster kr. 859,- på www.legeakademiet.dk

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*