Category archive

Om at handle på nettet

Jul i danske pakkeshops🎁

in Om at handle på nettet
pakkeshop med pakke

Læs med her og bliv klogere på konsekvenserne af, at indkøbscentre nu skal lukke. Mange af jer ringer til os og er bekymrede. Men det skal I ikke være – for I kan hente jeres pakker som planlagt. Få ro i maven og få gaverne i hus.

Læs mere

Falske fragt-emails i omløb – slet dem!🐠

in Om at handle på nettet

Listige svindlere sender lige nu emails ud til tilfældige personer om, at du skal betale 1 kr. for at få udlevet din pakke. Det er fup og fiduser, og du skal bare slette den slags emails. Læs dette indlæg fra Legeakademiets afdeling for IT Julefusk og bliv klogere på, hvad phishing er, og hvorfor din emailadresse og dine personlige oplysninger er en vare, som rigtig mange firmaer vil betale kassen for. Så pas godt på dem!

Læs mere

Hjælp en coronaramt dansk webshop

in Om at handle på nettet/Om Verden

Legeakademiet er ikke berørt af Coronakrisen, men mange af vores gode kolleger i webshop-verdenen kæmper hårdt for ikke at lukke og slukke. Hjælp os med at hjælpe dem og læs mere her. Få en gratis gave fra en dansk webshop som bonus for din gode vilje til at støtte danske iværksættere i en hård tid.

Læs mere

Farligt legetøj: Nej tak!

in Om at handle på nettet/Om bæredygtighed/Om miljø/Om sikkerhed og kemi

Når det er for billigt til at være sandt, er det det nok også.., I dag skal man se sig godt for, når man handler på nettet. Vi er nemlig så etableret en nation, med gode forbrugersikrede vaner for at handle på nettet, at forbrugeren sænker paraderne og ikke er opmærksomme nok, når de handler på internettet. Spørgsmålet er så, om det er forbrugerens opgave at være på vagt? Eller om det er statens opgave at få stoppet de brodne kar, som typisk kommer fra kinesiske webshops? Legetanterne mener at det er en kombination.

Læs mere

Gå til Til toppen