Download en dinosaur mandala tegning

in Kreativ leg

dinosaur mandala tegning downloadMalebøgerne fra Mandalas er et stort hit med de flotte og fantasifulde tegninger. Når børnene farvelægger mandala tegningerne skaber det afslapning og koncentration, for de symmetriske tegninger virker beroligende for børnene og de lærer at fordybe sig.

Mandalas er en ny måde at tænke malebog på, som er inspireret fra østen. Mandala betyder “hellig cirkel” på sanskrit, og cirklen er i mange traditioner et betydningsfuldt symbol, som signalerer helhed og fuldkommenhed. “Mandalas” er harmoniske geometriske former, som i tusindvis af år er blevet benyttet til meditation og kontemplation for at berolige sindet, skabe mere bevidsthed og finde ind til sin indre essens.

Tegningerne i malebøgerne tager udgangspunkt i samme principper og består af cirkelrunde mønstre, der ender med at blive farvestrålende kunstværker. Der er tilsat fantasifulde og børnevenlige elementer og der er i det hele taget lagt op til, at det kun er fantasien som sætter grænser.

Sluk for fjernsynet og læg hverdagens bekymringer til side og prøv selv at opleve den kontemplative fordybelse det at farvelægge som en mandala tegning kan give. Det er en rigtig fin aktivitet at lave sammen med sine børn.

Mandalas med dinosaurer motiver er et hit især blandt drengene, og her kan du downloade en mandala dinosaur tegning og selv printe den ud.

<br>

mandala dinosaur tegning

<br>

Mandalas malebøgerne kommer i mange variationer. Fælles er at indbindingen af bøgerne er foretaget, så hver enkelt side kan tages ud, og papiret er kartonagtigt tykt.  De farvelagte Mandalas kan bruges som udsmykning til på væggen eller motiverne kan bruges som skabeloner til vindues- og glasmaling.

Se hele udvalget af Mandalas malebøger her.

<br>

mandala malebøger<br>

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra Kreativ leg

Gå til Til toppen