Grits julegave-favoritter til børnene - Fra Legeakademiet.dk

De ansattes favorit-legetøj til jul

in Ann og Jane mener/Jul/Særlige begivenheder

Find skøn legetøj til julegaverne hos LegeakademietHvis du kender Legeakademiet, kender du sikkert også Legetante Ann og Legetante Jane, som startede Legeakademiet for hele 11 år siden.

Men du kender sikkert ikke så meget til Legeakademiets øvrige Legetanter og Legeonkel. Det laver vi om på i dag! Vi vil nemlig rigtig gerne præsentere os selv – og samtidig benytte lejligheden til at dele vores favorit-legetøj fra Legeakademiet med dig. For hvem kender alt det skønne legetøj bedre, end os der arbejder med det hver eneste dag?

MKapla Bricks 1000 fra Legeakademiet - Leg dig klogereangler du stadig at købe lidt julegaver til børnene, håber vi derfor, at du vil læse med og lade dig inspirere.

Legeonkel Daniel (indkøber), skal være far til en lille pige til foråret:
Når min datter får alderen til det, håber jeg, at hun vil udforske sine kreative evner (eller mangel på samme) med dette produkt. Mulighederne er mange, med det antal brikker  – samtidig er det ”1” styks. legetøj, der nærmest intet fylder, når det er ryddet op og pakket sammen i kassen. Genialt når man bor i lejlighed og ikke har et decideret ”legeværelse”. (Kapla Bricks 1000 – Pris: 1.969 DKR)

Dorthe (kundeservicemedarbejder), mor til Olivia (7 år) og Betram (9 år):
Jeg ville helt sikkert købe dette fantastisk flotte 3D puslespil New York til begge mine børn!

Tag til New York med dette flotte 3D Puslespil fra LegeakademietHvorfor?
Min søn elsker at spille på iPad, fange pokemons og spille FIFA på sin X-box. Min datter elsker at sidde foran spejlet og lægge makeup og ordne negle. Hun elsker at se serier i tv m.m.

Men fælles for begge er, at de elsker at lave noget, som vi kan være fælles om hele familien. Og dette 3D puslespil vil netop samle hele familien til kreativ hygge, og når det så er samlet, vil det oven i købet kunne stå i stuen, på et af børneværelserne el.lign. og pynte. Dette ville medføre en stor begejstring for mine børn, som stolt ville fortælle til alle gæster, at det er noget vi 4 har lavet/samlet sammen. (Puslespil 3D – New York Midtown East – Pris: 375 DKR.)

Bina (grafiker og marketingmedarbejder), mor til Nova (5 år) og Willum (9 år):
Nova er hunderæd for edderkopper, så derfor skal hun da lære at fange dem med edderkoppefangeren. (Edderkoppefanger – Pris: 119 DKR.)Binas Favoritter til børnenes julegaver - Fra Legeakademiet.dk

Nova er også en meget kreativ pige, der elsker alt hvad der har at gøre med at tegne, male, klippe, klistre og lime. (Jeg lærer at klistre – 79.95 DKR.)

Willum kan godt lide sten og samler indimellem på dem, så et sæt hvor man kan dyrke sine egne krystaller, er ideelt. (Krystaldurkning, Stort Sæt – 319.95 DKR.)

Willum har også engelsk i skolen, og han vil helt sikkert synes, at denne bog er en sjov måde at lære noget mere og blive dygtigere til engelsk. (De yngste engelsk quizzer – Pris: 80 DKR.)

Grit (content coordinator), mor til Alfred (1 år), Malthe (3 år) og bonusmor til Marvin (9 år):Grits julegave-favoritter til børnene - Fra Legeakademiet.dk
Alfred, som er 14 måneder følger troligt i sine brødres fodspor, og vil egentlig bare alt det, de gerne vil. Især opstår der lidt kamp, når den ene storebror leger med husets tumlebræt, mens den anden kører afsted på vores gå-bil. Så jeg tænker vognparken med fordel kunne udvides med endnu et køretøj. Jeg er ret vild med gåhesten fra Plantoys. Dels er den bare virkelig sød og samtidig helt anderledes end andre gå-biler jeg har set – og dels så kan jeg godt lide tanken om, at den er lavet af bæredygtige materialer af høj kvalitet. (Gåhest i træ – Pris: 799.95 DKR).

Tumleleg med Tumlealfabet fra bObles - Legeakademiet.dkMalthe på 3 år er en rigtig krudtugle, der løber, hopper og tumler sig igennem sit liv. Han ville elske at lave forhindringsbaner med de fine tumlebogstaver fra bObles tumlealfabet. Samtidig er han også begyndt at vise meget interesse for netop bogstaver og ord, så det kunne være en fin måde for ham at lege bogstaverne ind. (bObles Tumlealfabet – Pris: 999.95 DKR.)

Jeg kunne dog også rigtig godt tænke mig at begynde at spille spil med ham, for efter han er startet i børnehave, er han tit rigtig træt sidst på eftermiddagen. Her kunne det være dejligt med nogle gode og lærende spil, der kunne give os mulighed for at komme lidt ned i gear, og slappe af med en hyggelig og rolig aktivitet sammen. Jeg tænker, at det enten skulle være det klassiske, men rigtig flotte Ludospil, eller måske Småkage-spillet, hvor vi kan øve os i formerne samtidig (jeg mistænker dog, at det her spil snarere bliver forvandlet til en spise-kage-leg…) (Ludo i trækuffert – Pris: 189.95 DKR.) (Spil/Småkage-form – Pris: 219.95 DKR.)

Marvin på snart 10 år er, som de fleste drenge på den alder, meget begejstret for at spille diverse konsolspil. Vi forsøger at opmuntre ham til aktiviteter, der ikke har noget med telefoner og tablets at gøre – men det er jo svært, når det fylder hele ens (og vennernes) univers. Derfor synes jeg, at dette tryllesæt ville være en genial gave til ham. Der er stadig et element af, at telefonen er i brug, men man kan ikke gennemføre trylletricks’ene alene med telefonen. Jeg tror han ville synes, at det var sjovt – og så er det da også lige til højrebenet med dette sæt, når man nu også selv hedder Marvin. (Marvins Magiske Smartphone Tryllesæt – 349.95 DKR.)

Stadig i tvivl om, hvad der skal ligge under dit juletræ fra Legeakademiet?Vi håber, at vores input til, hvad der skal ligge af legetøjsgaver under vores juletræer i år, har inspireret jer og måske givet jer nye idéer til, hvad jeres børns julegaver skal være i år. Husk at I altid er velkomne til at skrive eller ringe til os med spørgsmål til Legeakademiets legetøj. Og er I stadig på helt bar bund med, hvad der skal ligge under juletræet i år, skal I endelig også give et os et kald. Vi hjælper gerne med at tænke nye tanker.

Rigtig glædelig juleshopping… og del endelig gerne jeres favoritter til årets julegaver til børnene!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*