Black friday tilbud

Black Friday tilbud på legetøj: Hvordan, hvornår og hvorfor.

in Om at handle på nettet/Særlige begivenheder

 Black Friday tilbud på legetøj: hvad sker der hos Legeakademiet.

Hvad er det med Black Friday, som gør, at alle internetbutikker sætter hele årets indtjening over styr og sælger dig legetøj så billigt, at du hvert år kan spare tusindvis af kroner?

Vi løfter sløret for, hvorfor Legeakademiet også har gode Black Friday tilbud på legetøj, selvom vi egentlig er mere stolte af at være en webshop, som er kendt for et unikt udvalg af pædagogisk og motorisk udfordrende legetøj og fantastisk kundeservice, end for at dumpe priserne totalt i én weekend om året og spamme dig med mails om udsalg på legetøj.

Vi forældre gør os umage – også på Black Friday

Du vil gerne give dit barn en masse dejligt legetøj, som også stimulerer indlæringen af vigtige kompetencer på en sjov måde. Det er jo derfor, at du læser blogindlæg her hos Legeakademiet, og det er også derfor, at vi startede Legeakademiet for mange år siden.

Vi har selv børn, og vi mente dengang som nu, at børn skal have det bedste. Vi forældre skal gøre os umage for at give dem de bedste muligheder for at udvikle sig til stærke, omsorgsfulde og livsduelige mennesker med alle deres sanser foldet ud.

Er du tilbudsjæger på Black Friday?

Naturligvis vil du som omsorgsfuld forælder også gerne forbruge med god samvittighed. Det vil sige, at du holder øje med gode Black Friday tilbud og andre udsalg, så du har råd til at købe lækkert og sikkert legetøj med alle certificeringer i orden, og som er produceret på en ansvarlig måde. Legetøj i god kvalitet, der holder længe og belaster klodens miljø mindst muligt – som samtidig er sjovt at lege med.

Det er mange krav at stille til legetøj, og derfor er du sikkert en ferm tilbudsjæger!

Legeakademiets Black Friday udsalg

På mange måder er vi som webshop nødt til at følge med tiden. Vi er forretningskvinder med en sund skepsis og en vis portion kvindesnilde, så vi hopper ikke på hvad som helst.

Da Black Friday kom til Danmark for efterhånden en del år siden, rynkede vi på næsen over endnu en forbrugsorienteret, markedsøkonomisk festdag, der kun havde til formål at få folk til at bruge penge, de ikke har, på bras, de ikke har brug for.

Men faktisk er vi i dag rigtig glade for, at så mange af vores dejlige kunder vælger at købe ekstra stort ind af babylegetøj, motoriklegetøj, dukkehuse, legekøkkener, løbecykler og alt muligt andet på Black Friday. For vores Black Friday tilbud på legetøj betyder jo, at endnu flere børn får mulighed for at få legetøj, der stimulerer til bedre udvikling af kroppen og hjernen, til at hoppe, løbe, undersøge og tænke, i stedet for bare at sidde stille og glo på en skærm.

Legetøj i en kvalitet, som holder i mange år, og som ikke giver hverken kloden eller børnene mærkeligt udslet.

Black Friday - ThanksgivingHvad er Black Friday?

Black Friday er, som du sikkert ved, fredagen efter Thanksgiving. Det er den største amerikanske højtid, som falder den 4. torsdag i november. Den fredag har rigtig mange amerikanere fri, og de har tid til at gå på juleshopping. Oprindeligt henviste ”Black” til de voldsomme menneskemængder på vejene, der skulle hjem efter Thanksgiving, men nu har detailhandlen drejet udtrykket til at betyde, at tallene på bundlinjen efter en lang, sløv sommersæson med røde tal nu endelig bliver sorte og betyder bedre omsætning og indtjening.

 

Hvor meget er Black Friday omsætningen på?

Black Friday er også årets største salgsdag, og der blev udført 4,5 millioner dankorttransaktioner blot på denne ene dag i 2014. Året efter brugte vi danskere knap 2 milliarder kroner på Black Friday, og i 2019 blev der brugt hele 400 mio kroner bare på MobilePay alene. De seneste år er det vanskeligere at komme med konkrete tal på, hvor meget der omsættes for på grund af øget sikkerhed og langt flere betalingsmuligheder. Men under Coronanedlukningen gik salget på internettet helt agurk, da butikkerne ikke havde åbent som vanligt. Så sidste år var hele ugen op til Black Friday en lang forbrugsfest, og alle former for transportservices løb stærkere end nogensinde. 

Cyber Monday: Billigt legetøj på udsalg!

Nu er der så kommet endnu en anledning til at sætte priserne ned – eller rettere, at forlænge din mulighed for at købe skønt kvalitetslegetøj på tilbud. For Cyber Monday er nu også en ”ting”, som mange internetbutikker har valgt at tilføje til de store markedsdage.

Cyber Monday kom frem som udtryk i 2005. Nogle marketingfolk i USA havde fundet ud af, at mandagen efter Thanksgiving var en af de største dage for internethandel på hele året.

Folk, som havde haft fri i Thanksgiving-weekenden og ofte drop på familieferie i landdistrikterne i USA, hvor der er dårlig eller ingen internetforbindelse, kom tilbage på job om mandagen. Med en hurtig, professionel internetforbindelse, kunne de endelig komme til at købe alt det tøj, sko og ting til børnene, som de har gået og set på i butiksvinduerne i ferien. Det er i hvert fald den forklaring, som marketingfolk giver på udtrykket ”Cyber” – fordi udsalget på Cyber Monday kun er online i modsætning til Black Friday, som også er en stor dag for almindelige, fysiske butikker.

Hvornår er der udsalg på legetøj hos Legeakademiet?

Du kan finde fantastiske tilbud på legetøj hos os på Black Friday – i dagene op til selve Black Friday vil du kunne se, hvilke varer der kommer på tilbud i vores Black Friday-kategori – selve tilbuddene bliver også løbende aktive i løbet af den uge. Der kommer løbende flere og flere varer i kategorien, efterhånden som vi finder ud af, hvilke former for udviklende legetøj, der vil gøre Black Friday 2021 til noget helt særligt her hos Legeakademiet. Vi har valgt at brede tilbudene ud over flere dage, fordi hverken serverne, vores lager eller transportfirmaerne kan følge med, hvis alle kunderne bestiller på samme dag. 

Black Friday 2021 hos Legeakademiet.

Efter et tummultarisk 2020 og et 2021, hvor vi er startet op i 2 nye lande og har fået nye kolleger, glæder vi os til at fokusere på at tilbyde dig en gevaldig Black Friday med fuld skrue på  – uanset om det bliver sammen eller hver for sig.
Vi glæder os til at tilbyde dig en masse legetøj, som vil gøre det nemt for dig at være den gode forælder, du gerne vil være, på trods af de udfordrende krav, 2021 stiller til børns og voksnes hverdag og vaner.

Du kan alle andre dage på året finde gode tilbud i vores tilbudskategori her og outletpriser i vores outlet her.

Stimulering af børns motorik og indlæring er vores hjertesag – og vi vil så gerne have dig med!

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*