Arkitektur for børn

in Sommerferieskole/Top 10

arkitektur for børn leg legeakademietDer findes ikke det barn, som ikke synes at det er sjovt at bygge og skabe noget med sine egne hænder og fantasi, og der er ikke meget som i den grad kan få børn til at sidde stille og rynke panden i dyb koncentration over deres kreative udfoldelser.

Byggeklodser hører nok til blandt verdens ældste legetøj, og lige siden vi udviklede vores alsidige fingre har mennesker sat forskellige ting sammen og kastet sig ud i bygge projekter.

Oldtidens børn legede med naturens byggeklodser af sten og sand og blade og smågrene… og der bliver stadigvæk bygget huler og sandslotte og små kunstværker, som børnene er begejstres over.

Menneskehedens opfindsomhed og byggelyst har medført utallige praktiske opfindelser og opdagelser… dette anerkendes hvert år d. 1. oktober, som er arkitekturens dag og fejres som en hyldest til hverdagens arkitektur.

Vi har fundet det bedste bygge legetøj frem fra legetøjsskuffen: bygge klodser og brikker i alle størrelser, samlesæt og konstruktionslegetøj. Find den indre arkitekt, designer, ingeniør eller håndværker frem med disse herlige byggesæt 🙂

<br>

polydron gigant bygge lege klodser legetøjPolydron

Polydron er er ganske simpelt helt genialt bygge legetøj, som er utrolig alsidigt at lege med og hjælper børn til at få en forståelse af teksturer, former og 2- og 3 dimensionelle geometriske figurer. Polydron findes i adskillige størrelser og former og det er kun fantasien som sætter grænser, når der skal konstrueres nye former og bygningsværker.

Priser fra 369,-

<br>

kapla byggeklodser lege klodser træKapla bygge klodser

Det er ofte de mest enkle legeting, som frembringer de mest kreative idéer. Kapla bygge klodser blev opfundet i 80’erne af en hollænder, der var igang med at ombygge sit hus. Han lavede træ klodserne for at kunne lave modeller af sit eget hus. Kapla er bygge legetøj, som fungerer som en magnet for børn, måske fordi den gennem sit enkle design giver uanede muligheder for hvad der kan skabes.

Priser fra 275,-

<br>

magnet byggesæt lege klodser arkitekt ingeniørMagnet byggesæt

Her er der mulighed for at lege ingeniør og genial opfinder og bygge de mest fantastiske konstruktioner med de magnetiske brikker. Brikkerne er sjove at bygge med og magnetismen gør at brikkerne er nemme at samle og skille ad igen. Skal der bygges forhistoriske snabeldyr, en gigant vindmølle eller designes et helt nyt køretøj, der kan køre på månen?

Priser fra 485,-

<br>

haba kuglebane konstruktionssæt legetøjHaba kuglebane

Slip kuglerne løs og lad fantasien få frit spil. En kuglebane er super skægt legetøj – især når man selv får lov til at bygge kuglebanen! Her er mulighed for konstruktionssæt i flere størrelser, som udfordrer og udvikler barnet på mange måder. Det kan godt være lidt krævende at få sat træ klodserne rigtig, så kuglerne ikke stopper eller falder af sporet…. kuglebaner er herlig leg for børn og barnlige sjæle og giver mange timers underholdning.

Priser fra 399,-

<br>

softblocks bygge klodser lege arkitektSoftblocks bløde byggeklodser

Store bløde og farverige klodser som er perfekte til små hænder, da de ikke vejer særlig meget og er utrolig slidstærke. Softblocks udfordrer barnet og giver rig mulighed for at udfolde fantasi og kreativitet. Her er mange timers leg med konstruktion af huse, mure og tårne.

Priser fra 98,-

<br>

Morphun bygge klodsermorphun bygge klodser legeakademiet

Morphun byggeklodserne kan sammensættes på et utal af måder, og man kan lave de mest kreative og fantasifulde figurer. Det specielle ved Morphun klodserne er, at de kan samles/stables både på siderne og på toppen både med trekantede og firkantede klodser.

Pris 510,-

<br>

byggeklodser i træTræ byggeklodser

Det allermest enkle legetøj er nogle gange det bedste, for det lader legen komme indefra så at sige. Træklodser kan indgå i alle typer leger

og stimulerer fantasi og kreativitet. Når barnet er lille bruges klodserne til at øve balance kunsten. Senere hen, kan klodserne indgå i dukke leg, tog, med legoklodser, bygges op som et slot, en forhindringsbane og meget mere…

Pris 239,-

<br>

plus plus brikker legetøjPlus plus bygge brikker

Plus Plus brikker bruges i høj grad i skoler og børnehaver, da de er så alsidige i brugen. Man kan samle brikkerne på alle kanterne, således at man både kan samle et fladt motiv, eller lave kanter, eller figurer, der er runde. Derfor er det nemt at bygge huse, figurer, dyr, mønstre og mange mange andre ting. Smart legetøj hvor kun fantasien sætter grænser for kreativiteten.

Priser fra 99,-

<br>

skumfigur skumfidul bløde baby bygge klodserSkum figur

Vi er glade for at præsentere denne skønne serie af skum figurer. Figurerne er ideelle til at bygge med; og man kan f.eks. lave jorden er giftig baner, samt et hav af sjove forhindringsbaner. Og så naturligvis alt det vi voksne ikke tænker på, men som børnene naturligt inspireres til at få ud af bygge blokkene.

Priser fra 3.890,-

<br>

baufix byggesæt drenge legetøjBaufix

Baufix er lækkert bygge og konstruktionslegetøj, som fremmer kreativitet, motorik og den logiske sans. Begejstrede børn kaster sig over de mange muligheder for at bygge en flyvemaskine, kran, racerbil, sejlbåd, traktor – eller deres helt egen kreation. Baufix er nemlig meget alsidigt legetøj og så er det lavet i en god kvalitet, som kan holde til mange års leg.

Priser fra 199,-

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Seneste fra Sommerferieskole

Gå til Til toppen