Hvorfor er vi her?

in Ann og Jane mener

Hmmmm jeg fatter det ikke….

Hvordan kan man forvente at Danmark skal være et videnssamfund, som skal bestå af innovative og kreativt tænkende individer.

Og så samtidig skære timer fra i skolerne, spare på bygningerne og lave tests i et væk, som i den grad bryder med al fritænkning?

Jeg kan huske da jeg startede i bestyrelsen i dagplejen da jeg havde fået min første datter Wilma, der sagde lederen af dagplejen i kommunen:

Jeg kan se nok af politikere, der skære penge væk fra området, men vis mig bare en politiker, der giver nogle af de sparede penge tilbage til børnene.

Det syntes jeg dengang lød underligt, for i min naivitet troede jeg at alle kunne se det logiske i at putte penge i børneområdet. Jeg sidder stadig i en bestyrelse……. efter dagplejen, sad jeg i børnehave bestyrelse og nu i skolebestyrelsen.

Jeg er stadig lige naiv i min tankegang, jeg kan stadig ikke forstå at politikere sparer, dér hvor Danmarks guld ligger, nemlig i børneområdet.

 Og inden vi kommer for meget ind i politik, så er det ligegyldigt om det er rød eller blå stue, der sidder i Folketinget, jeg har siddet i bestyrelser under dem alle og de sparer alle på børneområdet, så kalder de det rummelighed eller noget andet, som man i princippet ikke kan modsige, men det er stadig kun med en ting for øje: Besparelse.

Derfor er det så vigtigt at vi findes, synes jeg, uden at jeg bliver for selvfed.

Legeakademiet giver forældre mulighed for at dyrke det guld, som både du og jeg ser i øjnene, hver morgen når vi siger “Godmorgen” til vores børn.

Det er os, der skal gøre vores børn kreative, nysgerrige, modige, innovative og selvstændige.

Det er dig og mig, der former Danmarks guld.

For din lille pode derhjemme, regner vi med skal være den næste, der opfinder en benzin fri bil, der holder længere end 20 timer, inden den skal hen og tankes op igen, din lille pode, skal være den næste til at forarge hele kunstverdenen og sætte Danmark på verdenskortet, din lille pode skal være den næste succesrige forfatter eller skuespiller, der fortolker så tårerne triller, din lille pode skal være den næste der opfinder et medie som verden ikke kan leve uden om 20 år.

Vi har alle de ting, der skal gøre din lille pode nysgerrig og som skal hjælpe din lille pode til at finde sit potentiale, sammen med dig.

Velkommen til vores verden…..

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*