Slaraffenland

in Gæsteblogger

Af Gæsteblogger: Tina Riddersholm, medlem af foreningen www.hjernebarnet.dk og mor til Cecilie.

Mit navn er Tina Riddersholm, og jeg er mor til Cecilie på 5 år. Cecilie er født med en sjælden kromosomfejl og bliver derfor hjemmetrænet af mig. Jeg har yderligere tre piger på henholdsvis 7, 10 og 12 år.

Cecilie da hun kun var 1 år

Som mor til fire er jeg naturligvis klar over, at legetøj er et must for alle børn, men jeg er absolut også klar over, hvordan et visit i en legetøjsforretning kan ende med fire børn under armen. 

Da vi fik Cecilie, blev vi hurtigt klar over, at Cecilie havde – og har – brug for rigtig mange stimuli såvel visuelt som auditivt og taktilt.

Vi søgte ihærdigt efter legetøj, der kunne opfylde vores ganske krævende forventninger, og til alt held kunne vi ikke undgå at støde på Jer.

På grund af hjemmesidens meget brugervenlige opbygning, fandt vi hurtigt nogle ting, som passede perfekt til Cecilie. Hjemmesiden bød på en hel verden af legetøj, som ville kunne underholde alle pigerne, men som samtidig var meget lærerigt og udfordrende.

Grundet det meget miljøvenlige materiale og det meget forældrevenlige prisniveau kunne vi let bestille med god samvittighed. Legetøjet faldt straks i god jord hos Cecilie, men også de andre piger viste stor interesse for de nye erhvervelser.

Jo ældre Cecilie bliver, jo større krav stiller det til legetøjet, men det er absolut ikke noget problem. Legeakademiets aldersinddeling af legetøjet gør det let og overskueligt at finde legetøj, der rammer det aktuelle niveau hos barnet. Vi har for nylig forsøgt os med nogle af de mange lydspil med henblik på at lære Cecilie at skelne mellem forskellige hverdagslyde og på længere sigt lære hende selv at producere lydene. Spillene har været en succes og er blevet flittigt brugt.

Desuden kan jeg varmt anbefale spillet Hvor kommer maden fra? Dette er et lærerigt spil med spændende materiale, som giver barnet en forståelse for, hvor vores mad kommer fra.

Jeg har kun rosende ord tilovers for Jer, som altid har leveret tilfredsstillende ordrer og ydet en fantastisk kundeservice. I følger med tidens udvikling, men holder også fast i de velkendte, originale legetøjskoncepter.

Desuden må man ikke glemme, at Legeakademiet giver muligheden for at handle direkte fra hjemmet. Ingen uoverskuelig butik, ingen kø, ingen stress.

Jeg kan kun anbefale alle forældre at tage en rundtur i dette slaraffenland.

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/slaraffenland/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Gæsteblogger

Gå til Til toppen