Skiferie – motorik og balance blandet med samvær og selvironi

in Ann og Jane mener/Ting vi elsker

Afholder du dig fra at tage på skiferie, fordi du har fået børn? Alt det tøj af og på og så af og på igen, det kan stoppe alle gode intentioner.

Men jeg synes det er godt givet ud.

Ja…….det ER hammer hårdt at få sine børn i alt det tøj og nogle gange at få dem overbevist om skiskole, men når først man er udenfor, har sine ski på, børnene har deres på og har lært de vigtigste ting (fra en skilære vel at mærke), så er der ikke nogen federe måde at være aktiv, med sine børn på.

Jeg sveder og bliver presset til det yderste af mine egne børn.

De sveder og får styrket deres grovmotorik, balance, muskelmasse og selvtillid og frem for alt så får vi grint af os selv og hinanden.

Der er intet så sundt som at kunne grine af sig selv, for så er det så meget nemmere at håndtere, når man laver en brøler og godt selv kan se det.

Når børn ser deres voksne pjatte og være barnlige, så bliver du lukket ind i deres verden fra en ny vinkel, som jeg synes er fantastisk at opleve. Og det kan du bla. gøre ved at stå på ski med dine børn. En helt anden sidegevinst er børn med røde kinder af vejr og vind, som går ud som et lys klokken 20.00. De har brugt hele dagen på at gøre deres kroppe klogere……

Hvis du stadig tænker, fint fint men det kan jeg ikke lige se mig ud af, så kommer der her noget reklame. Men det er reklame med hjertet….

Se Thomas Urskovs “Æbletræet, kærligheden og det glade skiløb” Det er en fantastisk film for voksne, med virkelig gode fif til hvordan det kører mere smertefrit og så er det en virkelig god film til de børn, der ikke aner hvad de kan forvente, samt til de børn der bare tæller dagene til de skal afsted igen.

Klip fra filmen, med nogle “Thomas FIF”: Æbletræet, Kærligheden og det glade skiløb

Og et andet klip, hvor du kan høre hvad børnene siger: Børn i æbletræet, om skiløb…..

Gode sange er der også til børnene.

Gå direkte ind på vores shop og kig nærmere på den her – eller endnu bedre…. Køb den da….: Æbletræet Kærligheden og det glade skiløb

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/skiferie-er-helt-klart-min-nummer-1-ferieform/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Ann og Jane mener

Gå til Til toppen