Post Danmark – hvad sker der for Jer?

in Ann og Jane mener/Iværksættere

1. April er en skæringsdag for en en hel del danske webshops og deres kunder.

Det er nemlig datoen, hvor Post Danmark hæver priserne til et leje, hvor man begynder at tvivle på, om der er en anden dagsorden fra statens side, end bare at tjene flere penge.

Bilibo skallen er et super motorik værktøj

Et meget godt eksempel er vores Bilibo skal. Den vejer 3,5 kg. og ville normalt koste kr. 66,- at sende med Post Danmark, efter 1. April koster den 80,- kr. at sende med dem. Wheely Bug kommer til at koste kr. 105,- og Sansegyngen kr. 155,-.

Post Danmark tager først kiloerne og dernæst volume beregner de. Nu er det bare det at Bilibo skallen koster kr. 249,-, så hvilken kunde er det lige, der vil betale 80 kr. i fragt for at få den leveret? Sansegyngen koster kr. 689,- med en fragtpris på kr. 155,- udgør fragten 19%.

Når man taler med Post Danmarks sælgere, så siger de at webshops er den side af forretningen, som Post Danmark synes er mest interessant, fordi det er en branche i vækst…. ????? Excuse me?

Nu er det jo sjældent at man bibeholder særlig mange kunder ved at hæve priserne markant, så hvad er det de er ude på?

Er det regeringens ønske at private virksomheder skal overtage denne distribution, således at man hæver Post Danmarks priser så meget at der bliver plads til private spillere, som så kan udkonkurrere Post Danmark stille og roligt? For hvis man virkelig ønsker nethandel markedet, så kæmper man vel for det? Så kunne det være man istedet skal hæve priserne overfor alle dem, der bor på de mindre danske øer, f.eks?

Er det f.eks. rimeligt, at det koster det samme at modtage en pakke eller sende et brev om man bor på Nørrebro, som hvis man bor på Anholt? Jeg ved det ikke, men et er sikkert denne gigantiske prisstigning bliver en milepæl indenfor distribution i DK.

Danske Webshops sender pakker som aldrig før....

Og måske kommer disse nye fragtpriser til at betyde at nethandlen bliver frataget noget af sin vækst og kunderne søger tilbage til de fysiske butikker igen, det kan jo også være den politiske dagsorden.

Ihvertfald er der nogle lagerhoteller, der lukker og folk der bliver fyret, som en direkte reaktion på Post Danmarks priser, for vi netbutikker rykker enten sammen i større lagerhoteller eller finder løsninger udenfor Danmark, så vi stadig kan sælge spændende og anderledes produkter til danskerne på nettet.

Alle de netbutikker jeg kender, leder efter nye løsninger nu. Således vil du som kunde, højst sandsynligt få mange forskellige prismuligheder at vælge imellem, når du skal vælge hvordan du ønsker dine varer leveret i fremtiden.

Det bliver en spændende og for nogle sindsoprivende tid, vi går i møde. 

Men lige meget hvad: Vær forstående overfor din netbutik……

Vi forsøger alle at finde den billigste og bedste løsning til dig som forbruger…. Vi er på din side.

I protest mod Post Danmarks stigninger, holder vi 2 dage med gratis fragt i Legeakademiet, fra tirsdag den 29. Marts til torsdag den 31. Marts kl. 12.00, så skynd dig ind og bestil, du skal skrive “Blog fragtfri” i bemærkninger, så fratrækker vi fragtbeløbet inden vi fakturerer. 

Efter den 1. april leverer vi til erhvervsadresse (din arbejdsplads) til kr. 39,- og til privatadresse til kr. 59,-

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/post-danmark-hvad-sker-der-for-jer/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Ann og Jane mener

Gå til Til toppen