Legetøjstester Jytte J. tester – Lille Storm i et glas vand

in Produkter der testes

Vi har haft det sjovt, som nok også kan ses på billederne jeg sender med.
Karoline på 2 1/2 år og Oskar på 5 år medvirkede, med stor latter.

Vi vil give spillet 4 stjerner til Lille Storm i et glas vand og det er fordi det kan bruges på forskellige måder afhængig af alder.

Vi startede fint ud med fyldt kande, men fandt hurtig ud af at Karolines ikke skulle fyldes op da der ellers blev oversvømmelse, hun syntes det var rigtig spændende og øvede sig i at hælde op i kop og hælde tilbage i kanden, det lykkedes dog at få vendt terningen en enkelt gang, til storebrorens vilde jubel.

En rigtig god øvelse på en mega sjov måde, samtidig fortalte hun om farverne på krusene. Det vigtige for hende var jo selve funktionen at hælde frem og tilbage i forskellige krus.

Oskar havde rigtig konkurrence genet fremme og gik vældig op i at få vendt den terning, han fandt rimelig hurtig ud af, at det var med ikke at hælde for hurtigt, men også at det var lidt svært at vende terningen til den rigtige farve, der blev sagt øv og jubii nogle gange og armene røg i vejret når det lykkedes. Og han gik meget op i at nu havde han vundet den farve.

Og begge børnene nød når vi voksne også skulle igang og vi gik jo som lige så meget op i det som børnene og må jo indrømme at helt let var det ikke, til stor morskab for især Oskar.
Spillet er rigtig godt netop fordi man kan sidde og have det rigtig sjovt på tværs af aldre og kan kan bruge spillet forskelligt “under spillet” lave sværheds graderne forskelligt.

Da vi var færdige med selve spillet, forsatte Karoline med at lege med kanden og krusene henne ved vandhanen og gik vældig op i farverne på krusene. Så det kan også bruges her til stor fornøjelse.

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/leget%c3%b8jstester-jytte-johansson-tester-storm-i-et-glas-vand/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Produkter der testes

Gå til Til toppen