Kloge Åge og Nordmænd….

in Kloge Åge

Nu har jeg siden november måned lavet diverse Kloge Åge sms’er. Hvis du ikke ved hvad Kloge Åge er så er her en kort introduktion:

Kloge Åge - SMS tjeneste fra Legeakademiet.dk

En britisk undersøgelse viser at hos børn i 7 års alderen har forældrene 6 gange større indflydelse end skolen har på deres indlæring. “Waauuvvv” tænkte jeg og bagefter så tænkte jeg “uuppss” for når jeg tænker igennem hvornår vi bruger tid på indlæring, så er det mest i ferier og weekender og det er jo slet ikke nok, hvis denne undersøgelse er rigtig.

Derfor fandt vi på at lave Kloge Åge i Legeakademiet. Det er en SMS tjeneste, der kommer ud tirsdag og torsdag kl. 17.00 eller lørdag og søndag kl. 17.00. Det er meningen at det skal være et oplæg til en samtale omkring middagsbordet. Den kan handle om planeter, dyr, følelser, tal, bogstaver, anatomi, geografi, historie osv.

Den afsluttes som regel med noget, barnet skal relatere til sin egen verden.

Kloge Åge er måltidskassen til hjernen plejer vi at sige og så er det en mulighed for hele familien, til at tale om noget andet end det, vi ihvertfald snakker noget om: Hvorfor har du ikke spist din madpakke og har du tømt gymnastikposen og hvem har du leget med idag etc.

Men så var der det med Kloge Åge og nordmændene, se jeg har jo altid troet at det var en joke når vi sagde at nordmændene kalder gåsehud for ståpels, men den er god nok, det fandt jeg ud af da jeg skulle skrive en Kloge Åge om en af de mindste muskler vi har, det er nemlig den der får hårene til at rejse sig og der fandt jeg ud af det.

Hvordan det forholder sig med Klisterkanalen (Limfjorden), Kropskondom (sovepose) og huspåhus (højhus) det må jeg lade stå åbent. Men hvad pokker det kan jo være der kommer en Kloge Åge på det en gang…..

Du kan tilmelde dig til Kloge Åge sms’erne her:

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/kloge-age-og-nordm%c3%a6nd/
Twitter
PINTEREST

1 Kommentar

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Kloge Åge

Kender du Kloge Åge?

“Hvad betyder disse ordsprog?: “Tomme tønder buldrer mest” og “Små gryder har
Gå til Til toppen