Køb løbecyklen ud fra skridtlængden….

in Ann og Jane mener/Nye produkter/Ting vi elsker

Nu er det ved at være forår og mange kigger sig om efter et af verdens bedste balance redskaber til de helt små børn nemlig: Løbecyklen.

Den er genial og fantastisk. Dit barn oplever en frihed ved at kunne bevæge sig på to hjul og benene er hele tiden i kontakt med jorden, så barnet kan nemt stoppe eller finde balancen ved at stoppe op og støtte med benene.

Næsten alle børn der har været på løbecykel, sætter sig direkte op på en almindelig cykel og cykler, når løbecyklen er blevet for lav.

Dvs. du springer fuldstændig støttehjul og det dér kosteskaft, som sidder fast i bagage bæreren, mens du halser efter barnet og prister “Bare rolig, jeg er liiiige bagved dig, jeg er liiige bagved dig” over.

Starter cykel fra Puky er genial

Når du skal vælge en løbecykel, så skal du ikke kigge på barnets alder. Du skal se efter om barnet kan stå på et ben, det kræver det nemlig når de skal stige på en løbecykel. Og så skal du måle indersiden af benet, og det skal du holde op imod saddelhøjden på beskrivelsen af cyklen. Saddelhøjden skal minimum være dit barns skridtlængde.

Min ældste datter kom på løbecykel da hun var 3 år, for det var ganske nyt dengang. Min anden datter kom på løbecykel da hun var lidt over 2 år, for hun havde jo set sin storesøster og min søn, han steg på den, da han var 1½ år og stak af på den første gang da han var 2½ år, det fortæller noget om farten han kunne få på den. Jeg håber det fortæller dig at det er meget individuelt hvornår dit barn er klart.

Se alle vores løbecykler her: Løbecykler

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/k%c3%b8b-l%c3%b8becyklen-ud-fra-skridtl%c3%a6ngden/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Ann og Jane mener

Gå til Til toppen