Janus – we love you……

in Ann og Jane mener/Iværksættere

Vidste du egentligt at Jane sidder i Helsingør (sammen med de andre fra kontoret) og Jeg (Ann) sidder i Fredericia?

250 km. fra hinanden og alligevel så tæt på hinanden – amazing……

Hver dag når vi møder ind på arbejde starter vi nemlig Skype op og ringer hinanden op. Selvom jeg sidder i Fredericia og er alene på mit kontor, så føler jeg faktisk at jeg har været på arbejde med Jane, Lotte og Julie hver dag.

Selvom vi ikke lige taler sammen hele tiden, så har vi bare bøfferne på eller, lader dem ligge på bordet med lyden på, så man hører “kontor støjen” i ørebøfferne, der ligger på bordet. Det er da hygge er det ikk?

Ja, jeg sidder med ørebøffer på hele dagen og det ser måske lettere nørdet ud, når de mennesker der bor til leje i det samme kontorhotel, som jeg bor i, går forbi mit kontor.

Men Jane og jeg er dybt afhængige af Skype. Vi har video åben, således at vi kan vise hinanden ting og sager. F.eks. hvis jeg finder et nyt produkt, som jeg synes er hammer vigtigt at få med på shoppen og jeg har fået en prøve, jamen så kan jeg vise det til Jane via kameraet.

Eller hvis vi skal forklare vores mening omkring en annonce i et magasin, jamen så er det bare nemmere, når man har det visuelle med.

Og det fungerer……

Det ville jo ikke være til at holde ud, hvis det kradtede i ørebøfferne og hvis der var forsinkelse på videoen, men det er der bare ikke……

Det funker det skidt……..

Så derfor, Janus (der startede Skype, for dernæst at sælge det, købe sig et hus i Florida, ligge i solen og tælle moneterne…..) we owe you big time!

Vores forretning ville ikke kunne overleve, hvis vi ikke havde det visuelle med. Og det har vi kunnet gøre fra den første dag vel at mærke fordi det er gratis.

Hvis du kommer forbi 7000 Fredericia en dag, så send en mail. For så skal du lige stoppe ved afkørsel 59 og have en krammer.

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/janus-we-love-you/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.