Gennemtestet legetøj

in Produkter der testes


Comfy børne computer tastatur keyboard digital indlæring3 heldige børnefamilier som havde meldt sig som legetøjstestere modtog for et par måneder siden en Comfy børnecomputer til stor fornøjelse for de små testere, hvis første spæde skridt og oplevelser i den fagre nye digitale verden I nu kan høre mere om.

Comfy børnecomputer er et fantastisk indlæringssystem med et specialdesignet keyboard, som tilsluttes en almindelig PC (eller bærbar). Når barnet spiller, er det kun dette keyboard de anvender, dvs. de skal ikke tage stilling til mus eller det almindelig tastetur.

Systemet bygger på genkendelse og gentagelser. Comfy vokser med barnet, jo ældre det bliver, jo mere udfordrende bliver programmerne. Barnet kender figurerne, og bliver dermed hurtigt fortrolig med systemet og nye spil.

Comfy børnecomputer er egnet fra 1 til 5 år, og koster 599,-

<br>

Hej Legeakademiet

Børnene har modtaget Comfy boardet med en stor glæde og nysgerrighed samt lidt slåskampe om pladsen ;o)

Pelle og Melua gik igang med stor gåpå mod, hvorimod Silas var lidt afventende og så på hvad de 2 andre lavede, det hjalp da han fik lov at sidde med den alene og udforske mulighederne. De går til og fra den, men kan godt være opslugt af aktiviteterne i samlet et kvarter, hvilket jo er ok for deres alder.

Der gik ikke så lang tid før de tabte interesse for trin 1 men trin 2 er de stadig godt beskæftiget med, vi har været inde på trin 3 men den er de udviklingsmæssigt ikke klar til endnu.Comfy børne computer tastatur keyboard digital indlæring leg legetøjComfy børne computer tastatur keyboard digital indlæring leg legetøjComfy børne computer tastatur keyboard digital indlæring leg legetøj

De leger meget med de forskellige figurer, men især musik tasterne ( De rocker med på musikken) og rullehjulet er et hit samt drengen comfy ( De griner sammen med ham) De har dog ikke forstået endnu at tlf røret er til at ringe til figurerne med. Men de har forstået at det er Comfy de skal trykke på for at grine sammen med ham og at jo hurtigere de ruller med rullehjulet des mere sker der på skærmen. Farve tasterne er de lige begyndt at fatte interesse for.


Det er helt sikkert et spil vi vil anbefale andre. Det er en god måde at introducere børnene for computer verdenen uden man skal være over dem hele tiden så de ikke trykker på en forkert tast og lign. også en rigtig god måde at give dem en anden indlæring på, især da der er flere forskellige spil man kan købe som er compatibel med comfy boardet, jeg er ret sikker på vi skal have wonderphone, håber vi kan få det igennem jer.

Tusind tak for Comfy boardet, det er super godt at stille frem, når de går og små keder sig og vejret ikke er til andet end at være indenfor, hvilket jo sker ret ofte her i lille Danmark ;O)

Mange smil og tak fra

Pelle, Silas og Melua

Monica og Rasmus

<br>

<br>

Svar fra Legeakademiet: Tak fordi I delte jeres oplevelser med os – desværre er Wonderphone i øjeblikket ikke kompatibel med dansk, men kun engelsk og hebræisk, så vi får den ikke hjem lige foreløbig.

Smil

Jane

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/gennemtestet-leget%c3%b8j/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Produkter der testes

Gå til Til toppen