Gave til dig: prik til prik tegning

in Tips til lege

prik tegning bamsePrik til prik tegninger er alle tiders måde for børn at lære rækkefølgen af tal og bogstaver. For at gøre prik tegningen færdig skal børnene følge stregerne i den rigtige rækkefølge, og det kræver både koncentration og snilde. Derfor er prik til prik tegninger er også et fantastisk træningsredskab til at styrke dit barns finmotorik og motivere dem til at lege med tegne- og skriveredskaber.

Her kan du downloade en flot priktegning fra NIKO-LEG som forestiller en balletdanser. NIKO-LEGs prik tegninger adskiller sig fra de fleste priktegninger ved at man kan se, hvad tegningen forestiller på forhånd. Det virker faktisk motiverende på børn når de ved hvad de har at se frem til, og børnene elsker disse tegninger. De vil sidde dybt koncentreret og følge prikkerne, og bagefter kan de bruge tid på at farvelægge motiverne. Tal- og Bogstavtræningen er god til de mindre skolebørn, samt som træning for de kommende skolebørn.

Tilbud

cd med prik til prik tegninger tilbud
Tilbud: Nu kun 250 kr.

Som prikken over i’et kan du købe en CD med hele 256 forskellige prik tegninger der alle motiverer, inspirerer og udvikler dit barn.  Tegningerne kan printes og udfyldes til punkt og prikke igen og igen…  og der er mange forskellige temaer: vilde dyr i afrika, dyr og insekter, transport, 40 blandede, skolestart, ABC prikstreg, talrækker + opgaver.

CD’en er på tilbud i øjeblikket til kun 250 kr. – du sparer 50 kr.

<br>

“I undervisningen af børn med motoriske vanskeligheder er prik og punkt tegningerne et godt bud på et materiale, der træner øje- hånd koordinationen samt barnets koncentration. De genkendelige former og farver stimulerer barnets nysgerrighed, og lyst til at tegne videre på egen hånd.

Tegningernes varierende sværhedsgrader gør det desuden muligt for læreren at målrette undervisningen af det enkelte barn, og materialet kan derfor anvendes til børn med forskellig grad af motorisk vanskeligheder.”

Bettina Fogde, lærer på specialskole

<br>

Gave til dig

Afprøv en priktegning: download den fine balletdanser prik til prik tegning her.

download prik til prik tegning

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/gave-til-dig-prik-til-prik-tegning/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Tips til lege

Gå til Til toppen