Den store græshoppe test

in Produkter der testes

græshoppe hoppe gyngehestGræshoppen er et anderledes motorik / hoppe legetøj, hvis sjove form og livlige farver fanger straks opmærksomheden hos de yngste børn; og når de stiger op på den bliver legen endnu sjovere. Græshoppen er let at ride på på, da barnet bevæger sig fremad ved hjælp af op- og nedadgående bevægelser… det er næsten som at sidde på en rigtig græshoppe.

3 legetøjstestere har haft en græshoppe på besøg, og her er hvad de havde at sige om deres oplevelser:

“Vilhelm på 2 1/2 blev meget begejstret da han modtog den fine røde græshoppe fra Legeakademiet som straks blev dømt til brandbil (nok pga den fine røde farve). Vi prøvede mange gange at hoppe men det blev ikke rigtig til noget – måske fordi han er så vandt til at “skubbe” sig frem på de mere traditionelle biler/ cykler. Vi bor i lejlighed og har begrænset med lange gulvarealer og mange dørtrin, så det var først da vi tog den med på legepladsen at han rigtig fandt ud af hvordan den ku’ bruges.”

“Kan varmt anbefale den hvis man har et sted ude eller inde med god plads 😉 tak fordi vi måtte teste.”

Hilsen fra Vilhelm og Ane

græshoppe legetøj vilhelm

.<br>

“Vi har haft Græshoppen nu i lidt over et år, og den bliver stadig brugt flittigt af vores to drenge Tobias og Magnus på 2 og 4 år. Da først Tobias fik styr på, at man skulle bevæge sig op og ned for at komme fremad (ligesom når man rider på en hest), så har han leget mange sjove lege med sin græshoppe.

Den kan kun bevæge sig lige fremad, så når han ikke kan komme længere hopper han af og vender den om, og så ellers af sted igen – men Tobias har også fundet ud af, at det er sjov at sætte sig modsat på den, sådan at den ridder baglæns. Sådan går det frem og tilbage fra den ene ende af køkkenet til den anden. Fantasien er helt i top, så han har været alt fra en cowboy på jagt efter bøfler til en væddeløbshest, der vinder det hele.

Lillebror Magnus har været hurtig til at lure, hvordan storebror gør, så han er også god på motorikken allerede. Han leger mest at græshoppen er en motorcykel – han er lidt vild med fart den lille 🙂 Men han har også en lille kuffert, som han flere gange har hængt bagefter, hvor legen i stedet går ud på at han skal af sted på ferie.

Vi har valgt at beholde græshoppen indenfor, da vi har massere af andre cykler, løbehjul og køretøjer udenfor. Så græshoppen giver drengene en lidt anderledes mulighed for også indendørs at få glæde af en omgang motion, motoriktræning og aktiv leg.”

Venlig hilsen Helle

Græshoppe motorik legetøj

“Jeg har startet med at have græshoppen indenfor, men fandt ret hurtigt ud af at det var bedre at have den ude, da den jo kun kan hoppe fremad, og man derfor ikke rigtigt kan komme rundt om møbler mm (når børnene forsøger at vende med den kommer der også striber på gulvet, som dog kan vaskes væk). Ude og i gymnastiksalen kunne børnene få mere fart på. Børn er jo altid glade for noget nyt legetøj, men efter at have prøvet den i nogle minutter – ja så var det faktisk det – selvom den har stået fremme, har de ikke brugt den efterfølgende i de to uger, der nu er gået – den kan ikke konkurrere med løbecykler mm.”

Så har jeg haft den med til gymnastik et par gange. For min datter på 6 år tog det ikke lang tid at finde ud af at hoppe afsted på den – for de lidt mindre børn (3 år) tog det lidt tid, men når de så havde fundet ud af det, varede interessen også lidt flere minutter end ved den store,og de små kunne også finde på bare at køre på den. Men igen ikke noget de brugte mere end 5 min på. Jeg har nu ladet den blive i gymnastiksalen lidt og tænker at børnehaven kan få den bagefter i håb om at den bliver brugt der – jeg tænker den gavner motorisk, fordi det er en “ny” bevægelse, der skal til, og samtidig er den helt sikkert god træning for lår (børnene siger det er hårdt – altså tegn på de får brugt nogle nye muskler, hvilket jo er super). Måske ville det være sjover med to, som man så kunne hoppe om kap på. Ulempen i forhold til at bruge den i institution er at den skal indstilles efter vægt. Græshoppen er sød at se på, men alt i alt ikke noget jeg ville anbefale andre – i forhold til løbecykler, scootere, og hoppebolde/dyr.”

Venlig hilsen Ane

Græshoppe motorik legetøj

<br>

græshoppe gyngehest legetøj
Køb græshoppen til 489 kr. her
Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/den-store-gr%c3%a6shoppe-test/
Twitter
PINTEREST

1 Kommentar

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.