Danmarks bedste legetøj.

in Gæsteblogger

Af Gæsteblogger: Birthe Nørgaard, medlem af foreningen www.hjernebarnet.dk  og mor til Anna

Jeg vil gerne skrive til Jer og fortælle om vores gode oplevelser vi har med legetøj, læringsspil mm. fra Legeakademiet.

Birthes datter Anna, der fylder 5 år lige om lidt

Jeg er mor til en skøn pige på 4 snart 5 år gammel, Anna er hjerneskadet/CP og dermed spastisk i kroppen, heldigvis er hun super intelligent, og elsker ”hjerne” udfordringer, da hun har det svært motorisk. Vi blev anbefalet Legeakademiets hjemmeside for snart 2 år siden, igennem vores forening www.hjernebarnet.dk., og jeg må sige at det intet mindre er Danmarks bedste hjemmeside for legetøj, læringslegetøj, motorisk udfordrende legetøj mm., især til et barn som Anna.

Jeg vil gerne fortælle andre forældre, hvilket legetøj Anna har haft store succesoplevelser med.

Da Anna pga. sin hjerneskade har været slemt hypersensitiv på hendes øre, der medførte sansemotoriske problemer, koncentrationsproblemer mm., havde hun meget svært med at følge med når vi spillede spil, puslespil, leg mm., hvilket faktisk gjorde hende rigtig ked af det.

Anna elsker sine spil og legetøj fra Legeakademiet, da de har et kæmpe udvalg til en billig penge.

Et spil der helt klart er blevet en af Annas favoritter, er ”Lydlotteri med hverdags lyde”,(spil med lydcd og billedlotteri) hun elsker det og vi kan se, at det udfordrer bl.a., hendes evne til at koncentrerer sig i længere tid, sætte ord og billeder på lyde, faktisk har det gjort at Anna gerne vil sige som forskellige lyde, som før gjorde hende forskrækket og til tider bange. Så de andre lyd-cd’er Legeakademiet har, står allerede øverst på Annas ønskeseddel til hendes 5 år fødselsdag. Dejlig måde ,at stimulere Annas hørelse og intelligens på.

Som sagt elsker Anna ”hjernevridere”, men hun vil helst ikke belæres. Et super spil til indlæring af simple regnestykker, uden hun stiger af inden vi er kommet i gang, er spillet ”Bus Stop”, hvor hun på livet løs skal tælle, lægge til og trække fra.

Cognito- træspil er også Annas favoritter, brikkerne er tykke og nemme at sætte sammen, især for børn med finmotoriske problemer. Derudover er Cognito spillene super indlæringsspil, lige nu er Annas foretrukne ”Lær om Klokken”, men hun holdt også meget af Cognito dyr, job med flere.

Da spillenes brikker er lavet af træ, behøver vi ikke være bange for at brikkerne bliver bøjet og knækker, da selv puslespil i almindeligt tykt pap, let kan gå i stykker for Anna.

Jeg vil til slut bare sige tusind tak for jeres store engagement i hele tiden, at finde nye spil og legetøj til hjemmesiden, der for øvrigt er super nem at overskue.

 Det er dejligt, i har et kæmpe udvalg i legetøj mm., også til børn med særlige behov.

Facebook
Google+
http://legeakademietblog.dk/danmarks-bedste-leget%c3%b8j/
Twitter
PINTEREST

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Seneste fra Gæsteblogger

Gå til Til toppen