Anderledes Pakkekalender og Julekalender – se her…..

Hvert år er næsten altid det samme ståhej….

Der er julekalendere med slik i supermarkederne, der er reklame for pakkekalendere med ting, som man aldrig ville bruge penge på og som man ved, vil blive smidt i et hjørne lige så snart tingene er pakket ud.

Så vi har været på udkig….

Og fundet nogle pakkekalendere, som vi selv synes er totalt fede, på hver sin måde….

1. Kalenderen til ALLE – og her mener vi ALLE – for den er tom…. Pris kr. 75,-

Nu sidder du måske som et stort spørgsmålstegn, ligesom vi gjorde, da vi først så den, men så kom vi i tanker da vi var helt små. Så kom lige med på en rejse tilbage i tiden…..

Da vi var små lavede vi kalendere til de voksne. Vi lagde to stykker papir på hinanden og hvor det forreste var lavet med 24 låger. Så klistrede vi siderne sammen, tegnede bag hver låge, satte et lille stykke tape på for at lukke lågen og så var det med sommerfugle i maven at vi gav julekalenderen til vores forældre, efter at have arbejdet en hel dag på den.

Denne her kalender, vil også give dig som giver, lidt sommerfugle i maven, det lover vi…. Når du får kalenderen åbner du den forsigtigt i kartonæsken og trækker plast delen ud. Her er 24 fordybninger, ligesom hvis det var en chokoladekalender. I hver fordybning lægger du en lille ting, en chokolade, et viskelæder, en seddel med “jeg elsker dig ligegyldig hvor meget du råber af mig” eller en kupon til et café besøg, eller en 10’er eller en smuk sten eller en pebernød eller eller eller – det er kun din fantasi der sætter grænser og det der er så fantastisk er at det kan være 24 forskellige ting eller oplevelser, som du fuldstændig selv bestemmer.

Når du er færdig med din pakkekalender, skubber du bakken ind i kalenderen og lukker kartonæsken og hænger den op med samme små sommerfugle i maven når de mennesker du elsker, skal åbne deres helt egen kalender…

.samlede kalender

Se den her

2. Nedtælling til jul for de helt små – fra 1 år i selskab med en voksen – Pris kr. 159,95

For de allermindste er gaveræset ikke startet endnu, og der er vel ingen grund til at starte det op for tidligt. Kalenderen er et juletræ, hvor man hver dag hænger en ny kugle på, så man kan se hvor mange dage der er tilbage før det er juleaften.

Den kan også bruges, hvis man har valgt i sin familie at give lidt bedre adventsgaver. Så kan man bruge træet til dagene imellem advent. Stjernen sættes på den 24 i toppen af træet.

En fin kalender at hive frem år efter år og have en tradition omkring at have stående fremme.

juletræ med kugler

se det her

3. Nedtælling til jul for alle – Syng en sang hver morgen eller aften – fra 0-100 år – Pris kr. 199,-

Denne julekalender er virkelig en fin ting. Vi har selv brugt denne igennem nogle år. I kassetten er der 24 julesange, med hver sin dato på. Barnet trækker sangen for den pågældende dag og gætter hvilken julesang det er og så synger man den sammen. En virkelig hyggelig måde at starte eller afslutte dagen på. I kassetten er der ligeledes opskrifter på diverse julebag, risengrød og konfekt.

463bb176-a50f-43ae-a766-a613f6c73ea6

se den her

4. Pakkekalender med legemad – fra 1 år i selskab med en voksen – Pris kr. 269,95

Alle og her mener vi virkelig ALLE børn elsker at lege med legemad. Det er fordi køkken oplevelsen er så stor en del af Jeres hverdag og dér hvor barnet virkelig kan kopiere den voksne verden og lade som om…..

Det er en stor del af et barns udvikling. I denne Pakkekalender er der lækkerier til hver dag, som ikke giver huller i tænderne…. Da det er søde ting og sunde ting i træ. Med til kalenderen følger en lille kurv i pap, hvor man kan samle madvarerne og så kan man jo hver dag træne i og gætte på hvad det mon er der kommer frem bag lågen.

28250_2

se den her

5. Pakkekalender / opgavekalender / motorik Kalender – fra bObles – fra 3 år i selskab med en voksen – Pris kr. 299,-

Denne kalender er en kombination af kreative sysler, historiefortælling, motorik opgaver og meget mere. Man følger Katrine rundt i sin campingvogn. Når man får kalenderen er der en kode til en side på nettet, hvor man ligeledes virtuelt følger med i historien. Der går 50 kr. til Børneulykkesfonden ved hver solgt kalender.

julekalender-pakket-lidt-ud_2

se den her

6. Pakkekalender – Hovedbrud – for din tweenie og de voksne – Pris kr. 499,95

Denne pakkekalender er til de større børn og barnlige sjæle i familien, som alligevel har hovedet skruet ordnetligt på, for det er altså ikke for børn, det her….. Flere af hovedbrudene fandt vi kun en løsning på ved at gå ind på hjemmesiden og finde løsningen, men så er det jo så meget sjovere, når man så skal belære andre om, hvorledes den skal løses.

Hver dag har man et nyt lille hovedbrud, hvor man med logisk, matematik, geometrisk snilde skal løse det hovedbrud, der ligger i en lille karton æske. Det kan være træstykker, der skal lægges til et bestemt mønster, metaldele, der skal skilles ad, snore, der skal ud af cirkler og så fremdeles, fælles for dem alle er at det ser så utrolig nemt ud, men bare ikke er det i virkeligheden.

julepakkekalender_hjernegymnastik

se den her

 

Hvis du gerne vil se alle pakkekalendere og julekalendere samlet, så KLIK HER

 

God Jul – ønskes du af Legetanterne……